Type: Klient

Kategori: Hyperaktivitet

Kort beskrivelse: I fire år har jeg haft hovedpine hver dag. Til tider er det så voldsomt at jeg må blive i sengen en hel uge. Hovedpinen forplanter sig fra nakken i begge sider af hovedet helt frem til øjnene. Smertestillende medicin hjælper ikke.

Resultat: Hans, som jeg har mødt i fitness, har foreslået mig behandling hos Sofus. Når medicin ikke virker kan jeg jo ligesågodt prøve.
Hos Sofus bliver jeg taget godt imod. Vi sætter os ned med et glas vand og efter få minutters snak om løst og fast føler jeg mig rolig og afslappet.
Mens Sofus banker let på kanten af den ene hånd spørger han hvornår hovedpinen startede og ved hvilken lejlighed. Inden længe er der dukket noget op som jeg føler meget ubehag ved. Hvor meget ubehag fra 0 til 10. Det er mindst 9. Nu banker han let på forskellige steder i hovedet og kroppen. Halløj – noget af hovedpinen forsvinder og efter nogle runders banken er ubehaget væk.
I alt har jeg været hos Sofus fem gange i 1 time ad gangen første gang i maj. Det har handlet om angsten for at miste, mobning og det ikke at kunne være god nok.

Sidst i juli tog Sofus fat i mit tankemylder. Jeg har det med at arbejde til jeg segner hver dag. Det hjælper mig til at holde de løbske tanker væk og jeg går også efter det kick, det giver. Ind i mellem bliver jeg så træt at, det ikke lykkes. Så er det jeg må holde sengen en hel uge.
Sofus bankede simpelthen på mit tankemylder indtil jeg havde fuldstændig ro indeni. Det var en fantastisk følelse.

Hovedpinen er ikke helt væk, men det er lettere at leve med og jeg føler jeg kan styre det.
Sofus har vist mig hvordan jeg kan banke på den og jeg må gerne ringe til ham hvis det bliver slemt igen. Vi har talt sammen siden og jeg føler mig i stand til at styre hovepinen.

 
Category

2022 © Copyright | IFPF ApS | Ålborgvej 12, 4793 Bogø By | Tlf + 45 70 278 288 | kontor@mygind.dk | CVR/SE nr. 42220396