Type: Klient

Kategori: Andet

Kort beskrivelse: "Manglende koncentrationsbesvær."

Resultat: L er 14 år og går i 8. klasse. L har svært ved at koncentrere sig i timerne i klassen, hvilket hæmmer hans præstation i undervisningen og L tror, at han får dårligere karakterer pga hans manglende koncentrationsevne.
L havde en SUD på 9. Jeg fik L til at fortælle om en situation i skolen så langt han kunne huske tilbage, jeg fik ham ind i følelsen og mærke ubehaget og irritationen over at han ikke kunne koncentrere sig om at skrive en stil i engelsktimen. Der var larm i klassen, L beskrev tics og uro i benene og han var meget påvirket og træt af hans larmende klassekammerater. L beskrev følelsen af at hans ben var mørkeblå indeni og meget urolige som en urolig farve, der flød rundt. Imens L mærkede dette, gav jeg ham tankefeltterapi og EFT. Efterhånden blev farven lysere blå og uroen ligesom mere flad. Efter 25 min. var farven blevet lys grøn og L beskrev at han nu havde en rolig og behagelig følelse i benene. Til sidst mærkede han det ikke mere, heller ikke farven var der og han var gået fra 9 til 0.
Ugen efter kontaktede jeg L og spurgte ind til hans session og hvordan det var gået i skolen i forhold til hans manglende koncentrationsevne. L fortalte at han allerede dagen efter at han havde fået Tankefeltterapi, havde siddet i en dansktime og skrevet koncentreret i 45 min.!! Selvom de andre larmede, pjattede og forstyrrede ham. L troede at det var noget hokus pokus men det virkede, så nu håber han at jeg også kan hjælpe hans søster.

 
Category

2022 © Copyright | IFPF ApS | Ålborgvej 12, 4793 Bogø By | Tlf + 45 70 278 288 | kontor@mygind.dk | CVR/SE nr. 42220396