Type: Klient

Kategori: Traumer

Kort beskrivelse: Sorg i forbindelse med min fars død

Resultat: Jeg valgte at sige ja tak til tilbuddet om at prøve en session med tankefeltterapi, da jeg mistede min far i januar '15, og sorgen i den forbindelse har været stor, og til tider altoverskyggende. Det var derfor ret klart for mig, hvilket problem der skulle tages fat i. Dette var dog ikke let, da det at tale om det har været meget svært, og det ville have været lettere at tage fat i mindre ting, såsom en fobi, hvor man ikke kommer så tæt på, og følelsen af at være sårbar ikke er så stor.
Vi startede med en telefonisk aftale om, hvor og hvornår mødet skulle være, hvad det skulle omhandle, og hvad jeg kunne forvente. God start, der gjorde det mindre "farligt". Jeg var meget spændt på virkningen af dette, da jeg, ærligt talt, var en smule skeptisk.
Inden start blev der forklaret, hvordan og hvorledes det ville komme til at foregå, så jeg vidste hvad jeg havde i vente. Tryg og rar atmosfære hele vejen igennem.
Under sessionen kom følelserne og sårbarheden frem og selvom dette var lidt grænseoverskridende og hårdt, og det skiftevis var nemt og svært at håndtere, var det rart at få åbnet op for det, og finde frem til, hvad præcis sorgen bestod af, og hvorvidt jeg kunne ændre på mit syn på det. Undervejs blev jeg mere og mere afklaret med min fars død, og smerten blev mindre.

Det er nu 2 mdr siden, og ændringen kan for alvor mærkes nu, da nedturene og sorgen er aftaget en hel del, og accepten af, at det er sådan det er, og ikke kan være anderledes, har indfundet sig. Hverdagen ser lysere ud, og perioderne med savn er blevet kortere.
En udelukkende positiv oplevelse.

 
Category

2022 © Copyright | IFPF ApS | Ålborgvej 12, 4793 Bogø By | Tlf + 45 70 278 288 | kontor@mygind.dk | CVR/SE nr. 42220396