Type: Klient

Kategori: Traumer

Kort beskrivelse: Lydoverfølsom efter trafikulykke

Resultat: Under den indledende samtale fortalte jeg om en trafikulykke, en vintermorgen, hvor jeg gled ud med med bilens bagende og kørte ind i en modkørende. Jeg pådrog mig ingen alvorlige fysiske skader.

Inden ulykken var jeg stresset i kroppen over mit daværende job, som folkeskolelærer, i en meget støjende 1. klasse.
Siden ulykken har jeg skiftet til et efterskolelærerjob, som jeg er meget glad for i dag. Men jeg er fortsat generet at høje lyde og af at blive forskrækket over uventede lyde (Har tre børn i alderen 5, 8 og 10 år).

Under behandlingen kom jeg tilbage til ulykken og følelsen sad og pressede hen over brystet med en mudret farve, der føltes kviksandsagtigt. Jeg græd - uden at kunne holde det tilbage. Jeg havde samme følelse i kroppen, som var jeg tilbage til ulykkesstedet, hvor ulykken er standset, og jeg sidder i en forbipasserendes bil for at holde varmen sud 10.

Efter noget tid løsner den strammende følelse hen over brystet og jeg føler en lettelse. Jeg har nu en følelse af kontrol over, det, der er sket; en følelse af at jeg jo ikke kunne have gjort anderledes. Farven ændrede sig nu til en form for glasur med farverne brun, rød og grøn - kørt sammen til et mønster.

Manden jeg påkørte følte jeg skam overfor. Jeg genkaldte under behandlingen følelsen af at være flov. Den følelse følte jeg som en anspændthed i mit kæbeparti og som en summen i overlæbe og området mellem næse og mund. Det var som en metalagtig følelse i kæben.
Det løsnede også under behandlingen. Og jeg kunne sige til mig selv, at jeg ikke kunne have handlet anderledes. Det gav nu god mening.

Tilslut i behandlingen sad jeg i 3 min. og følte en udpræget træthed i hele kroppen. Jeg fornemmede sult og skulle tisse. Jeg var lige så afslappet som en nyfødt, der ikke selv kan holde sit hovede. Jeg følte mig lettet, og med lukkede øjne kunne jeg se farverne lys klar blå i bryst og arme, mens benene var lette og fyldt med en hvid/gul benfarve. Jeg kunne ane en sort/grå grænse udenom, som på et røntgenbillede. Sud 0

 
Category

2022 © Copyright | IFPF ApS | Ålborgvej 12, 4793 Bogø By | Tlf + 45 70 278 288 | kontor@mygind.dk | CVR/SE nr. 42220396