Type: Klient

Kategori: Fobier

Kort beskrivelse: Jeg får et ubehag ved at komme ind i trange rum. Det fandt jeg ud af for ca. 20 år siden, hvor jeg arbejdede på et skibsværft og skulle svejse noget i bunden af skibet helt ude i den ene ende, hvor det var smalt

Resultat: Jeg satte Rikke, som er TFT-terapeut ind i min situation. Hun instruerer mig i at kommer tilbage til episoden på skibet og om at gå så meget som mulig ind i detaljerne.
Det får et ubehag op på 8 i SUD-skalaen.
I begyndelsen af TFT-behandlingen falder ubehaget også lidt, men ikke drastisk. Jeg tænker lidt på om der kunne være andre situationer, hvor jeg har været indeklemt og så dukker der en anden episode op, hvor jeg er tilbage i skoletiden (8-9 års alderen). Det er frikvarter og os drenge leger med bold. Pludselig er der en der råber ”Bunke” og jeg har bolden. I stil med Amerikansk fodbold, så ligger jeg nederst med 6 – 8 andre dreng oven på mig. Et kort øjeblik er mine lunger klemt helt flade og jeg har ingen luft. Ubehaget er ikke så stor ved at gå tilbage i den episode (SUD 2 – 3). Rikke vil gerne arbejde videre med skoleoplevelsen og efter nogle traume behandlinger og 9-punkts behandlinger er der ingen ubehag ved den længere overhoved. Det føles godt.
Vi går nu tilbage til skibsværft oplevelsen, hvor jeg ligger næsten helt mast op i en krog i bunden af skibet.
Det føles nu bare rigtig mærkeligt for der er overhoved ingen ubehagelig følelse ved at snakke om den længere.
SUD-0,0

 
Category

2022 © Copyright | IFPF ApS | Ålborgvej 12, 4793 Bogø By | Tlf + 45 70 278 288 | kontor@mygind.dk | CVR/SE nr. 42220396