Type: Klient

Kategori: Stress

Kort beskrivelse: Forløb mod stress, angst og søvnløshed

Resultat: Jeg lovede dig en beskrivelse af min oplevelse med dig og tankefeltsterapi. Jeg håber dette er godt nok, men mangler der noget, er siger du bare til.
Jeg var hos dig første gang den 12. juli og mødte op uden anden forventning end at jeg kunne blive klogere på, hvad det var for noget, jeg var ved at rode mig ud af/ind i.
Vi fik en god snak inden du gik i gang, og du var god til undervejs at forklare mig, hvad der foregik.
Et par dage efter gik det op for mig, at de mareridt om at gå på arbejde, jeg havde haft inden vores møde, havde jeg ikke mere. Og siden da er jeg kun vågnet ganske få gange med mareridt, så det er en klar forbedring.
På vores andet møde fik jeg en rigtig wow-oplevelse. Du ville tage mig med ind på kontoret, hvor jeg var blevet syg med stress og angst. Som vi sad der, skulle jeg gennem to døre, før jeg ville være på kontoret, og jeg kunne mærke symptomerne på angstanfald var lige under overfladen.
Jeg så bestemt ikke frem til, i tankerne, at skulle ind gennem den sidste dør, men da jeg stod der, var jeg tom. Ingen angst og ingen følelser kom op i mig. Og før jeg kom hos dig, ville bare tanken om at skulle ind på kontoret, kunne give mig symptomer. Jeg har endda været i gaden uden problemer siden.
Jeg har også med din hjælp lært at sige til og fra uden at være bange for, hvad der kunne ske ved det. Det har bestemt gjort det lettere for mig at komme videre.
Med de ord, vil jeg gerne sige tak for, hvad du har gjort for mig til nu. Det har betydet virkelig meget.

 
Category

2022 © Copyright | IFPF ApS | Ålborgvej 12, 4793 Bogø By | Tlf + 45 70 278 288 | kontor@mygind.dk | CVR/SE nr. 42220396