Type: Klient

Kategori: Andet

Kort beskrivelse: Jeg har problemer med at grine og være glad

Beskrivelse af problem: Jeg har problemer med at grine og være glad

Behandling: SUD:
10

Problemets opståen:
Jeg oplever at jeg er ca 9-10 år gammel og bliver smidt uden for døren fordi jeg har grinet i skolen og derfor forstyrrer.

Behandling:
Jeg beskriver hvordan jeg oplever at det er skamfuldt og pinligt at læren bliver sur på mig fordi jeg griner og laver sjov i timen. Da min lære siger at jeg skal uden for døren kan jeg mærke at jeg forlader min krop og føler at jeg er helt alene. Behandlerne tilbyder at hun kan lave en øvelse hvor jeg selv med min nuværende bevidsthed kan vende tilbage til situationen og hjælpe mig selv med at heale traumet. Gennem behandlingen får jeg også tilbud om at få hjælp fra andre, hvilket i mit tilfælde bliver fra min mor, far og en skoleveninde.
Jeg oplever at jeg fra at være helt alene og skamfuld omkring min situation, gennem behandlingen får behandlet ubehaget og derved til sidst kan være i situationen og have det godt.

Resultat: Jeg beskriver hvordan jeg oplever at det er skamfuldt og pinligt at læren bliver sur på mig fordi jeg griner og laver sjov i timen. Da min lære siger at jeg skal uden for døren kan jeg mærke at jeg forlader min krop og føler at jeg er helt alene. Behandlerne tilbyder at hun kan lave en øvelse hvor jeg selv med min nuværende bevidsthed kan vende tilbage til situationen og hjælpe mig selv med at heale traumet. Gennem behandlingen får jeg også tilbud om at få hjælp fra andre, hvilket i mit tilfælde bliver fra min mor, far og en skoleveninde.
Jeg oplever at jeg fra at være helt alene og skamfuld omkring min situation, gennem behandlingen får behandlet ubehaget og derved til sidst kan være i situationen og have det godt. Afslutningsvis får jeg mulighed for at inkorporer den gode oplevelse i min krop, hvilket var en dejlig oplevelse og jeg er afslutningsvis fyldt med hvidt lys, og føler mig rolig, fredfyldt og let.

Tak for en god behandling.

 
Category

2022 © Copyright | IFPF ApS | Ålborgvej 12, 4793 Bogø By | Tlf + 45 70 278 288 | kontor@mygind.dk | CVR/SE nr. 42220396