Type: Klient

Kategori: Traumer

Kort beskrivelse: Fødselstraum

Resultat: Jeg har nu modtaget 4 behandlinger fra Pernille, 3 for en meget dårlig fødsels oplevelse jeg have da jeg født min datter og en behandling for at slippe tankerne om at jeg er for tyk.
Det var en meget stærk oplevelse allerede første gang, jeg bliver meget meget rolig når der tappes og jeg går hurtig fra en kvælende klump i halsen til næsten ingen klump i halsen.
Vi tager min fødsels i 3 step/ 3 behandlinger og det er meget behageligt hver gang. Efter føste behandling kunne jeg slet ikke huske hvad jeg havde lavet den dag.
Jeg kunne kun mindes at det havde været en rar og hyggelig dag.
Når jeg tænker på eller fortæller om min fødsel i dag, ved jeg at det ikke var en rar oplevelse men jeg har ikke den hjerte knugende tåre krævende klump i halsen længere
og jeg tænker ikke dårlige tanker om min fødsel længere.
Nu er det rart at fortælle andre om min fødsel og kunne hører på andre fortælle om deres. Det er en meget mærkelig oplevelse at modtage denne form for terapi, og det er rart og afslappende.
Nu glæder jeg mig til at opleve om tappe behandling med Pernille, kan have samme effekt på mit syn på min krop og min mad. Jeg føler mig lettet efter første behandling og har ikke dårlig samvittighed
over at have spist en is sammen med min datter.

 
Category

2022 © Copyright | IFPF ApS | Ålborgvej 12, 4793 Bogø By | Tlf + 45 70 278 288 | kontor@mygind.dk | CVR/SE nr. 42220396