Type: Klient

Kategori: Angst

Kort beskrivelse: At være uønsket

Resultat: Mens vi sporede os ind på det, vendte vi batterier, slog på håndkanten og masserede lymfepunkterne.
Håndkanten er også hukommelsespunktet, så Lisbeth fandt et frosset øjeblik i barndommen.
Fornemmelsen af at være uønsket……
Tanken om oplevelsen med moderen gav et ubehag på 10, tårer og en trykkende fornemmelse i brystet.
Vi lavede sandwichsekvensen, (fuld sekvens og 9 punktsbehandling 4 gange)
Vi fandt frem til en bekræftelse, som startede med
Selvom jeg er uønsket, så elsker og accepterer jeg mig selv.
Mine egne ord:
Målet var at finde årsagen til min flyskræk, som vi gennem samtaler er kommet frem til handler om angsten for tabet af kontrol og dybest set angsten for at ”forsvinde” dvs. ophøre med at eksistere, dø.
Dorthe spurgte ind til hændelser i mit liv, hvor jeg har mærket den angst. Dorthe tappede min højre håndkant, mens jeg fortalte, at jeg altid har lidt af dødsangst, i nogle perioder mere end i andre. De første erindringer om døden handler om at ligge alene i min seng og være bange for at dø.
Det blev især forstærket af følelsen af at være alene, en følelse, der har fulgt mig altid, nemlig den, at man dybest set altid er alene. Når jeg forfulgte den følelse dukkede erindringer op om at blive forladt af mine forældre i forbindelse med en indlæggelse på børneafdeling med voldsom dobbeltsidig mellemørebetændelse.
Her blev jeg afhentet af ambulancefolk og spændt fast på en båre, og mine forældre fik at vide, at de ikke måtte besøge mig på hospitalet, når jeg var så hysterisk. Jeg var indlagt i 14 dage og følte mig totalt svigtet og forladt. Til sidst hentede min mor mig hjem på eget ansvar, da jeg ikke kunne blive feberfri.
Den erindring bragte en anden erindring frem, hvor min mor ringede til, hvad jeg troede var børnehjemmet, når jeg ikke kunne opføre mig ordentligt, og spurgte, om de kunne komme og hente mig. Jeg blev så angst for at blive sendt væk, at jeg grædende klamrede mig til min mors ben og tryglede hende om ikke at sende mig væk, idet jeg lovede at jeg nok skulle opføre mig ordentligt.
Dorthe førte mig igennem ”bankeøvelsen” 4 gange, mens jeg sagde: Jeg er uønsket. Det førte mig fra en angst på niveau 10 over 8 og 4, til jeg endte omkring 0 og følte en afslappethed i både krop og sjæl, hvor jeg kunne tænke tilbage på hændelsen med ro i sindet.

 
Category

2022 © Copyright | IFPF ApS | Ålborgvej 12, 4793 Bogø By | Tlf + 45 70 278 288 | kontor@mygind.dk | CVR/SE nr. 42220396