Type: Klient

Kategori: Søvnproblemer

Kort beskrivelse: Jeg opsøgte terapeuten i forbindelse med, at jeg gennem en periode oplevede, at jeg blev opsøgt af ånder om natten. Dette stod på de fleste nætter over flere måneder, hvor jeg i stigende grad begyndte at frygte at gå i seng.

Resultat: Terapeuten startede med at banke på min hånd samtidig med at jeg beskrev min problemstilling. Hun bad mig beskrive mellem 0 og 10, hvilket niveau min uro/ angst var på, når jeg tænkte på problemstillingen. Som jeg sad i stolen var den på 8. Gennem flere omgange bankede hun på hånd, hoved og bryst, men hun spurgte ind til form, farve og placering af følelsen i kroppen. Undervejs sagde vi en sætning der hed ”selv om jeg er bange for at falde i søvn så elsker og accepterer jeg mig selv 100”, og en lignende med ordene ”selv om jeg ikke har kontrol, så….”. Herefter lå min fornemmelse i maven på 6 og farve og form havde ændret sig lidt.

Terapeuten fortsatte med at banke forskellige steder på mit hoved og på mit bryst uden at vi sagde sætninger, og hun sluttede af med at føre sin hånd op og fra side til side foran mig. Jeg skulle følge hånden med øjnene. Min fornemmelse i maven var nu nede på 3-4.

Resultatet af behandling: Jeg blev sendt hjem med den opgave, at jeg hver time skal "vende batterierne", og at jeg i dagens løb skal køre en af to bankesekvenser igennem (jeg fik udleveret to små kort med punkterne tegnet ind). Desuden skal jeg gøre det samme, når jeg går i seng.

Det er nu 14 dage siden, jeg besøgte terapeuten, og følelsen af uro/ angst er nu på 2, og jeg har en klar oplevelse af, at det kommer til at tage lidt tid endnu inden min angst forsvinder helt, MEN at det med stor sandsynlighed forsvinder helt. Noget jeg helt klart ikke har turdet håbe på tidligere.

 
Category

2022 © Copyright | IFPF ApS | Ålborgvej 12, 4793 Bogø By | Tlf + 45 70 278 288 | kontor@mygind.dk | CVR/SE nr. 42220396