Type: Klient

Kategori: Traumer

Kort beskrivelse: Efter traumatisk oplevelse på arbejde var jeg i kriseterapi og sygemeldt i en periode. 4 år senere mærkede jeg fortsat ubehag, når jeg tænkte tilbage på episoden.

Resultat: Jeg har fået 4 tft/eft sessioner af Ann Berit med 1-2 ugers interval, hvor jeg har arbejdet med de 3 steder i situationen, som var mest ubehagelige med en SUD på 10. Hun har banket mig på de forskellige punkter, mens jeg har mærket, hvordan jeg havde det i situationen. Hvor bange jeg var for at dø og for at min familie skulle miste mig, og jeg ikke længere kunne tage mig af dem. I et af højdepunkterne var jeg tilbage og banke på mig selv dengang - efter Ann Berits guidning, fordi jeg havde svært ved at være i min krop i situationen. De andre situationer mærkede jeg indefra, og Ann Berit bankede på mig, mens jeg mærkede mine følelser og den fysisk følte fornemmelse i kroppen. Ved slutningen af alle sessionerne var jeg rolig, fredfyldt og træt i kroppen, som når jeg har løbet en lang tur – og med en SUD på 0.
Resultat: Jeg har ikke længere ubehag ved at tænke tilbage på situationen. Er desuden blevet i stand til at mærke efter og tage stilling til, hvorvidt jeg skal gå forrest, når der er konfliktsituationer på job, som skal håndteres. Før handlede jeg på min impuls til at løse situationen, mærkede ikke efter og tog ikke hensyn til mine følelser.

 
Category

2022 © Copyright | IFPF ApS | Ålborgvej 12, 4793 Bogø By | Tlf + 45 70 278 288 | kontor@mygind.dk | CVR/SE nr. 42220396