Type: Klient

Kategori: Smerter

Kort beskrivelse: Jeg er 90 år har for nyligt været indlagt på hospitalet med en brækket hofte og et brækket håndled. I dag klarer mig godt i det daglige, men har konstant smerter i ryggen. Smerterne forhindrer mig også i at gå ret langt.

Resultat: Jeg kender TFT fra et ophold på Sundhedshøjskolen ved Skagen, hvor Lars Mygind var underviser. Dengang fik jeg ingen behandlinger, da jeg ikke fejlede noget, men jeg synes det var meget spændende at opleve, hvordan Lars hjalp andre kursister i løbet af ugen.
Kirsten, som er ved at uddanne sig til Tankefeltterapeut, tilbød mig nogle behandlinger for mine smerter. Kirsten har givet mig to behandlinger. Første gang sad jeg ned, og skulle tænke på mine smerter mens Kirsten bankede forskellige steder. Derefter kom jeg til at tænke på opholdet på sygehuset, hvor jeg havde følt mig meget hjælpeløs. Kirsten bandkede på følelsen af hjælpeløshed, og igen på en episode tidligere i mig liv, hvor jeg også følte mig meget hjælpeløs. Efter første behandling var smerterne væk når jeg sad ned. Jeg havde dog stadig ondt i ryggen når jeg gik. Derfor aftalte vi at Kirsten skulle komme igen. Anden gang skulle jeg tænke på smerten, men det var lidt svært når jeg sad ned, for så mærkede jeg den ikke. Derfor bad Kirsten mig om at gå rundt i stuen så jeg kunne mærke smerten. Imens bankede Kirsten på de forskellige punkter, og smerten i ryggen forsvandt.
I dag er det en uge siden Kirsten var her sidst. Mine smerter i ryggen er væk. Jeg kan gå meget længere og jeg kan rette mig op uden at det gør ondt. Det er så fantastisk, at jeg har anbefalet min hjemmehjælper at få behandlinger af Kirsten.

 
Category

2022 © Copyright | IFPF ApS | Ålborgvej 12, 4793 Bogø By | Tlf + 45 70 278 288 | kontor@mygind.dk | CVR/SE nr. 42220396