Type: Klient

Kategori: Andet

Kort beskrivelse: Træthed pga diagnosen MS

Beskrivelse af problem: Multipel sclerose (MS) -

Resultat: Jeg må indrømme, at jeg var en smule skeptisk. Men efter min første behandling, som var afslappende, selv om jeg følte, at jeg græd hele tiden, var jeg afslappet og fuld af energi. Jeg var bange for mørke og det at være alene, men jeg var efterfølgende de negative tanker kivt, og jeg så ferm til at være alene hjemme næste gang. Dagen efter skiftevis frøs og svedte jeg. Jeg prøvede at banke på de punkter, jeg var blevet anvist, men det fyldte simpelthen for meget. Jeg bruger vejrtræknings øvelserne ved uro, ubehag samt smerter.
De efterfølgende behandlinger har ligeledes været fyldt med tårer, men jeg føler mig hver gang lettet og ""høj". Efter et par timer bliver jeg træt, får hovedpine og influenza symptomer. Et par dage efter behandling bliver " jeg mig selv" igen.
Jeg har diagnosen MS, og min største gene heraf er min træthed. Efter de sidste behandlinger er fornemmelsen af træthed blevet anderledes. Det var før en "dyne" der lå over min krop og tanker. Det føles anderledes let nu. Jeg har derfor store forventninger til min e fremtidige behandlinger.Jeg tør ikke tro det, men mit hjerte er overbevist. TFT virker på mig, og jeg er blevet nysgerrig på mere. Jeg har nu overskud til at banke på mig selv og lave træningsøvelser hjemme.

 
Category

2022 © Copyright | IFPF ApS | Ålborgvej 12, 4793 Bogø By | Tlf + 45 70 278 288 | kontor@mygind.dk | CVR/SE nr. 42220396