Type: Klient

Kategori: Depression

Kort beskrivelse: Jeg har som barn været misbrugt. Jeg har haft skyldfølelser grundet følelser jeg fik. Jeg har haft vrede mod begge forældre. for ikke at passe på mig. Dette har medført, at jeg har haft angst og depressioner det meste af mit liv.

Resultat: 29/8-16
Efter Susanne har behandlet mig nogle gange, kan jeg mærke at jeg begynder at få mere respekt for mig selv, og bliver bedre til at sige fra, når der er konflikter med min eks.
Susanne spørger hvornår jeg sidst har følt mig rigtig glad, et spørgsmål jeg ikke kan svare på.
Vi snakker om hvad der fremkalder de mest depressive følelser hos mig. Jeg bekymrer mig meget om bolig og samarbejde om min datter.
Susanne spørg hvordan jeg har det med tilgivelse af mine forældre, hvilket jeg har haft det meget svært ved. Jeg har meget vrede mod dem. I mange år har det mest været vendt mod min mor, fordi hun ikke passede på mig, i forhold til min farfar, men efter hun er begyndt at åbne op, og har fortalt at min far forbød hende at gøre noget ved det, er min vrede mod hende blevet mildnet, hvor den mod min far er blusset op.
Vi prøver at arbejde med tilgivelsen af min mor. Den ligger på 10 men efter et stykke tid er følelsen væk og jeg tilgiver min mor den og den kommer ned på nul... Men ikke min far.
5/9
I dag arbejder vi atter på min tilgivelse af min far.. Jeg starter på 10 og den kommer også helt ned på nul.
Susanne spørg angående tilgivelse af mig selv. Jeg bliver lidt overrasket over hvor vred jeg har været på mig selv, hvor skam fyldt jeg har følt mig, hvor meget jeg har straffet mig selv, hvor lidt jeg egentlig har ønsket noget godt for mig, for det har ikke været fortjent, hvor dårlig jeg er til at være stolt af mig, hvor imponerende god, jeg er til at holde mit selvværd nede.
Vi prøver at arbejde med det, men jeg får det fysisk dårligt, og føler at jeg skal besvime. Så vi stopper.
Senere da jeg tager en lur, drømmer jeg at jeg vågner og kigger ned af min krop, den er gul, blå, grøn og rød over det hele, som om jeg er blevet gennembanket fra top til tå, men i drømme bliver jeg ikke bange, men tænker, at nu er det endelig på vej ud af mig, alt det dårlige.
7/9-16
Vi prøver endnu engang at arbejde med tilgivelse af mig selv. Denne gag ligger den på syv.
Jeg får det igen fysisk dårligt, og føler mig svimmel og at jeg skal besvime, men ikke så kraftigt som sidste gang.
Jeg har rigtig svært ved at give slip på de dårlige følelser om mig selv, men efter et stykke tid og hårdt arbejde, kommer jeg ned på nul, og kan mærke lettelsen brede sig i mig.
12/9-16
Sidste besøg for denne gang. Der har ikke været noget der har bekymret mig, har været mest fokuseret på de positive forandringer der er.
Jeg lader mig ikke så kraftigt påvirke af min eks mere, jeg er begyndt at være mere i min krop, føler glæde (stoppede jeg med da jeg var omkring 6 år), er blevet bedre til at forholde mig til savnet af min datter, er begyndt at få lysten til livet igen. Jeg er begyndt at male, læse, skrive, få mere viden, jeg er også bedre til at lytte til mig selv, i stedet for at mase på, og bruge underskudsenergi, er blevet mere tålmodig. Jeg føler jeg har det rigtig godt nu og er glad igen.
Vh. H.

 
Category

2022 © Copyright | IFPF ApS | Ålborgvej 12, 4793 Bogø By | Tlf + 45 70 278 288 | kontor@mygind.dk | CVR/SE nr. 42220396