Type: Klient

Kategori: Angst

Kort beskrivelse: Efter et uheldigt fald på en kantsten på Madeira faldt jeg og slog mit hoved. Jeg fik efterfølgende en enorm angst for at gå på gaden alene. Jeg skulle helst holde nogen under armen. Jeg fik meget fysiske symptomer, som hjertebanken, hedeture og koldsved.

Resultat: Kort beskrivelse af behandlingen: Da jeg sætter mig ned overfor Christine får jeg hjertebanken og indre uro, da jeg ved vi skal snakke om min angst for at gå på gaden. Ubehaget er højt, selvom jeg føler mig tryg hos Christine. Christine spørger ind til mit styrt og min efterfølgende angst, mens C banker på det som hun kalder mirakelpunktet. C spørger ind til hvor ubehaget sidder i kroppen og jeg mærker det tydeligt i brystet, men også i hovedet. C spørger ind til form, farve, tyngde med mere og mens jeg fokuserer på mit ubehag banker C på meridianbanerne. Mit ubehag falder stille og roligt, men vi skal igennem mange runder. C holder mig fast i følelsen og fokuserer på den fysisk følte følelse til jeg faktisk ikke mærker noget ubehag mere. Det er jo helt fantastisk når jeg starter med at få hjertebanken og indre uro.

Afslutningsvis sidder jeg med lukkede øjnene og er helt rolig. C banker på mirakelpunktet, mens jeg sidder i min egen indre ro.
Mit ubehag er helt klart i nul, da vi slutter. Her nogle uger efter er mit ubehag stadig i nul i forhold til denne episode, selvom der er dukket andre ting op. Men det må vi jo banke videre på.

 
Category

2022 © Copyright | IFPF ApS | Ålborgvej 12, 4793 Bogø By | Tlf + 45 70 278 288 | kontor@mygind.dk | CVR/SE nr. 42220396