Type: Klient

Kategori: Afhængighed

Kort beskrivelse: Jeg fik behandling for min afhængighed af min mors anerkendelse.

Resultat: Jeg har i mange år, siden jeg var helt lille, været utrolig afhængig af min mors ros, når jeg havde gjort noget godt. Hvis jeg ikke fik den, så blev jeg rigtig ked af det og vred. Jeg følte mig forbigået. Men med god grund. Min mor har altid været dårlig til at rose mig. Ikke at hun har kritiseret mig, hun har bare været `vant` til at jeg gjorde det godt og kunne klare mig selv.

SUD inden behandling på ` min mor anerkender mig ikke` var på 9.

Louise startede med at banke traume sekvensen og bad mig finde frem til et frosent øjeblik, hvor jeg følte min mor ikke anerkendte mig. Det fandt jeg hurtigt og SUD kom op på 9 med det samme. Louise fik mig til at beskrive hvordan jeg følte det inden i kroppen, imens hun fortsat bankede traume sekvensen. Mit ubehag sad først i maven, hvor jeg følte mig meget ked af det. Her gik Louise over til den fulde sekvens og begyndte at banke på `min mor anerkender mig ikke`. Efter et par omgange faldt min SUD med på 6 og ked af detheden ændrede sig til en vrede, som satte sig i brystet. Hun fortsatte med at banke den fulde sekvens og efter ca 20 min var min SUD på 0. Jeg følte en dejlig ro, som jeg ikke har følt før.

Jeg har siden der ikke haft den samme `trang` til at kontakte min mor, hver gang jeg har gjort noget godt. Og har faktisk heller ikke bidt mærke i om hun roser mig for noget eller ej. Det er en kæmpe lettelse!

Så tak til Louise.

 
Category

2022 © Copyright | IFPF ApS | Ålborgvej 12, 4793 Bogø By | Tlf + 45 70 278 288 | kontor@mygind.dk | CVR/SE nr. 42220396