Type: Klient

Kategori: Andet

Kort beskrivelse: Jeg er flov over at være spirituel - især over for min familie/far

Beskrivelse af problem: Svært ved at stå ved sin spiritualitet

Resultat: Charlotte og jeg havde en god snak omkring, at jeg var flov over at være spirituel og sige det højt i forsamlinger, der ikke havde indsigt i denne verden, som, efter min opfattelse, synes det var latterligt.

Vi bankede først på sætningen ’selvom jeg er latterlig, så elsker og accepterer jeg mig selv’, hvor jeg simpelthen skraldgrinede, og Charlotte spurgte derefter ind til, hvem det var mest pinligt at sige dette til.

Det var min far, som synes, at det er noget ’hokus-pokus’, og hvis anerkendelse jeg har haft stort behov for igennem livet. Hun spurgte mig, hvad det værste var ved at skulle sige det til ham, og det var at han ikke anerkendte mig, og derefter at jeg ’mistede forbindelsen til min familie’.

Så bankede vi på sætningen: ’selvom jeg mister min familie, så elsker og accepterer jeg mig selv’. Charlotte brugte både traumesekvens og den fulde TFT-sekvens og nipunkts-behandling og spurgte ind til ubehaget af og til. Jeg startede på 7 på SUD-skalaen og endte på et nul og følte mig meget RFL (rolig, fredfyldt og let).

 
Category

2022 © Copyright | IFPF ApS | Ålborgvej 12, 4793 Bogø By | Tlf + 45 70 278 288 | kontor@mygind.dk | CVR/SE nr. 42220396