Type: Klient

Kategori: Fobier

Kort beskrivelse: Jeg var nærmest skrækslagen for tudser og frøer, og det begrænsede mig i at kunne lege med mine børn. Fx kunne jeg ikke tage med i en nærliggende skov, hvor der er en lille sø.

Resultat: Frø og tudse – FOBI
Jeg er kollega til Birthe Søndergaard, og da hun hørte, at jeg var skrækslagen for tudser og frøer, tilbød hun før sommerferien, at give mig en TFT-behandling mod dette.
Det nåede vi dog ikke, men da jeg kom tilbage efter ferien, og havde haft en voldsom oplevelse med en tudse, der sad under låget i mine børns sandkasse, spurgte jeg, om tilbuddet stadig stod ved magt.
Mit SUD tal var på 10 da vi startede, og efter ca. 20 min, hvor Birthe spurgte ind til mit ubehag og bankede på forskellige punkter, forsvandt ubehaget helt = 0.
Jeg gik hjem og kunne løfte låget på børnenes sandkasse, hvor der tidligere havde siddet en tudse. Det kunne jeg gøre helt uden ubehag. Det var underligt og meget dejligt.
Fra at være meget begrænset i at lege med børnene udenfor og fx gå tur i den nærliggende skov, hvor der er en lille sø, kan jeg nu være med alle vegne, også der, hvor der evt. kunne komme en tudse / frø.

 
Category

2022 © Copyright | IFPF ApS | Ålborgvej 12, 4793 Bogø By | Tlf + 45 70 278 288 | kontor@mygind.dk | CVR/SE nr. 42220396