Type: Klient

Kategori: Stress

Resultat: Jeg kontaktede Inge Dahl Madsen da jeg havde begyndende stress. Jeg kunne mærke at jeg var begyndt at få for eksempel hjertebanken i forbindelse med at jeg blev presset.
Da Inge og jeg startede begyndte hun at banke mig stille og roligt i min hånd, til jeg kunne mærke én summen i min krop. Derefter fortalte jeg om nogle af de episoder hvor mit hjertebanken kom. Hun spurgte om jeg kunne mærke ubehag ved at fortælle det, og hvor det sad henne, og hvilken skala det var på fra 0 til 10.Det lå på 10 Derefter skulle jeg mærke ubehaget mens hun bankede rundt på kroppen, og sagde forskellige ting, også nogle ting som jeg skulle gentage. Jeg skulle også lukke øjnene og tælle til fem, samt åbne øjnene og følge hendes finger med øjnene. Jeg kunne langsomt mærke at ubehaget blev mindre, og til sidst helt væk.
Jeg kunne allerede efter 1 behandling mærke at jeg ikke blev påvirket af de samme situationer som jeg blev før. Det prellede ligesom af på mig, i stedet for at påvirke mig.
Efter behandlingen hos Inge havde jeg en god afslappet fornemmelse i kroppen. Jeg synes jeg havde fået styr på mit tanke mylder, og følte jeg havde fået lettet mit hjerte. Jeg kunne mærke en fornyet energi summe rundt i min krop, selvom mit hoved var træt.

 
Category

2022 © Copyright | IFPF ApS | Ålborgvej 12, 4793 Bogø By | Tlf + 45 70 278 288 | kontor@mygind.dk | CVR/SE nr. 42220396