Type: Klient

Kategori: Angst

Kort beskrivelse: Angst for sprøjter og blodprøver samt at gå til læge

Resultat: Jeg har haft angst for sprøjter og blodprøver, siden jeg var lille, i sådan en grad, at jeg blev dårlig bare ved tanken herom. Da jeg var ca. 5 år gammel, fik jeg taget en blodprøve i øret, hvor jeg efterfølgende besvimede. Siden da har jeg ikke kunne lide at gå til læge, blev utilpas ved lugten og tanken herom og undgik så vidt muligt alt, hvad der kunne sættes i relation til angsten.

Jeg har fået fem TFT behandlinger for min angst. Behandlingen forløb i et roligt tempo, hvor Jens guidede mig tilbage til situationen, hvor jeg fik taget blodprøven i øret. I begyndelse så jeg situationen ude fra og kunne ikke ”træde” ind i mig selv. Jens spurgte til de billeder, følelser og farver, der dukkede op og bankede på mig. Når situationen blev for ubehagelig, fik jeg støtte og hjælp via visualisering til at ”hente” en person ind, der gjorde mig tryg. Under forløbet fandt Jens frem til, at min angst hang sammen med, at jeg i situationen følte mig låst og ikke kunne flygte eller kæmpe mig ud af den. Jeg spillede derfor ”død” ved at besvime. Efterhånden blev det muligt for mig kunne være i nævnte situation og ”træde” ind i mig selv uden at blive dårlig. Jens fik mig da til at fokusere på situationen og forstille mig at billedet, hvor jeg var ok, fyldte mit hjerte og kom rundt i hele kroppen for til sidst at blive sendt ud i verdensrummet i tusinde stykker.

Efter TFT behandlingen er det nu muligt for mig at kunne tænke på sprøjter og blodprøver uden at blive utilpas og dårlig. Jeg kan desuden se på billeder og film af personer, der får foretaget en blodprøve uden at kigge væk, føle ubehag eller blive svimmel. Samtidig kan jeg nu gå til læge uden at fornemme den ubehagelige lugt og være ok med situationen.

 
Category

2022 © Copyright | IFPF ApS | Ålborgvej 12, 4793 Bogø By | Tlf + 45 70 278 288 | kontor@mygind.dk | CVR/SE nr. 42220396