Type: Klient

Kategori: Andet

Kort beskrivelse: K har fået hjernerystelse og er stadig sygemeldt efter flere måneder

Beskrivelse af problem: Hjernerystelse

Resultat: Efter 4 mdr. følte jeg mig stadig tung i hovedet og træt og slet ikke oppe på mit almindelige funktions niveau.
Jeg er ked af at det tager så lang tid, inden jeg kan vende tilbage til mit hold og min spændende uddannelse inden for teater og scenekunst samt mit 18 timers arbejde om ugen.
I den forbindelse blev jeg tilbudt TFT af min venindes mor Inge Halmø
Inge spurgte ind til hvad det værste var med hjernerystelsen/sygemeldingen. Der var flere ting. At jeg føler mig helt alene, at jeg måske mister alle på mit hold, at jeg ikke føler mig god nok, og jeg ikke har kontrol, at jeg ikke ved hvem jer er.

Inge spurgte dybere ind til hvad det kunne handle om og om det mindede mig om noget. Det gjorde det. Jeg er født med en spastisk lammelse, som ikke kan ses af andre, men som har påvirket min opvækst. Jeg kender al for godt følelsen af ikke at kunne være med i noget og følelsen af ensomhed.
Ubehaget var på SUD skalaen 10 og vi endte efter flere omgange med fuld TFT/EFT på 0.
Inge bankede mig bl.a. på ”selv om jeg er helt alene, så ……. Det vækkede mange følelser og jeg blev meget ked af det. Jeg var meget træt efterfølgende. Jeg fik hjemmeopgave med hvor jeg skulle banke mig på håndkanten og massere det ømme lymfe punkt på brystet.

 
Category

2022 © Copyright | IFPF ApS | Ålborgvej 12, 4793 Bogø By | Tlf + 45 70 278 288 | kontor@mygind.dk | CVR/SE nr. 42220396