Type: Klient

Kategori: Andet

Kort beskrivelse: Angst for at 2 årig søn var død efter fald fra køkkenbordet

Beskrivelse af problem: Katastrofe tanker og bekymringer

Resultat: I et par sekunder stod jeg med ryggen til min lille søn, der sad på køkkenbordet. Han faldt ned af bordet, hvor jeg ikke kunne se ham, og der var helt stille.
Jeg fik et chok, og troede han var død. Da jeg kom om på den anden side af bordet begyndte vi begge at græde voldsomt.
Jeg var højgravid og i flere dage efter sad oplevelsen voldsomt i mig. Jeg fik det så dårligt og følte mig ikke god nok. Jeg blev ved med at genopleve at han var død. Jeg kunne ikke slippe tanken og følelserne.
Jeg kender Inge privat og fortalte hende en dag om hvor ondt jeg havde i det øverste af ryggen og nakken. Da jeg så også fortalte hende om oplevelsen med min søn, mente Inge at der var en sammenhæng mellem det chok og smerterne.
Inge tilbød mig TFT og være en af hendes eksamens case.
Inge spurgte hvad det værste ved oplevelsen var, og på SUD skalaen fra 0-10 hvor ubehageligt der var, det var helt klart at min søn døde og det var på 10. Så bad Inge mig lukke øjne og sige efter hende. Selv om Peter dør, så elsker og acceptere jeg mig selv. Det var meget grænse overskridende at sige og jeg blev rigtig ked af det. Efter 2 runder med at banke på alle punkterne var jeg i 0 og smerterne i ryg og nakken var fuldstændig væk. Det var en overvældende oplevelse. Inge fortsatte med at banke og sige til min baby i maven, ” nu kan du godt slappe af lille ven, din mor har det godt igen og der er ikke sket noget, slap du bare af ”. Det var helt befriende, jeg følte at jeg og baby igen kunne slappe af.
Flere måneder efter behandlingen undre jeg mig stadig over hvordan den ubehagelige følelse kunne forsvinde så hurtigt, for ikke at vende tilbage.

 
Category

2022 © Copyright | IFPF ApS | Ålborgvej 12, 4793 Bogø By | Tlf + 45 70 278 288 | kontor@mygind.dk | CVR/SE nr. 42220396