Type: Klient

Kategori: Andet

Kort beskrivelse: Mit liv var et stort kaos i mit hoved

Beskrivelse af problem: Livet er en kamp (angst, depression, borderline, splitting)

Resultat: Mit forløb hos Gitteelina foregik over en længere periode, da der var sygdom på begge sider og vi måtte begge to aflyse nogle gange, så det var en lang proces over 4 måneder.

Da jeg startede hos Gitteelina var jeg fuldstændig i vildrede om mit liv. Jeg har, siden jeg var ung, døjet med flere former for angst og depressioner. Inde i mit hoved var det hele et stort kaos. Jeg vidste ikke om jeg ville være sammen med min kæreste gennem næsten 3 år og om jeg ville blive boende i min lejlighed. Ville det være bedre for mig at være alene, så jeg kun skulle forholde mig til mig selv...

Jeg syntes, at livet var en en lang kamp og var temmelig depressiv. Angsten for en vinterdepression lurede også, da jeg har haft en de forrige to vintre blandet med en masse sygdom.

Gitteelina arbejdede ikke på noget specifikt, men fulgte de ting, der dukkede op undervejs. Der var en masse ting, som jeg egentlig troede, jeg havde fået bearbejdet . Gitteelina bankede bare løs på alle følelser og jeg fik tudet og snakket om en masse. Hver gang jeg gik derfra, var jeg helt vildt lettet, men det gik ikke lang tid før, kaosset og mine dilemmaer dukkede op igen.

Det hele kulminerede i en kæmpenedtur og en kort indlæggelse på hjerteafdelingen. Jeg har for et år siden haft problemer med hjertet og troede, at de var tilbage. Men hjertet havde det fint og jeg fik at vide, at det var muskelsmerter. Da jeg lå på hospitalet, fik jeg tænkt lidt over tingene. Jeg fik en underlig ro og vidste bare, at hele kernen nok lå i, at jeg med min borderline personlighedsforstyrrelse, min tendens til splitting og følelsen af ikke at slå til, nok bare var i fuld sving med at flygte fra alt det, der var for svært, nærmere bestemt mit parforhold.

Jeg fandt en indre ro, som fik mig til at indse, at jeg er der i livet, hvor jeg skal være. Jeg SKAL være sammen med min kæreste og bo, hvor jeg bor. Jeg skal IKKE flygte.

Jeg tror på, at det er Gitteelinas værk. Hun fik hjulpet mig til at få sat tingene på plads indeni mig, så jeg nu har fået ro. Jeg døjer stadig med min angst, den har vi ikke arbejdet direkte med. Men jeg har det generelt godt og har en god hverdag, både med mig selv, min kæreste og min omgangskreds.

Livet er ikke længere en kamp. Livet er selvfølgelig fuld af modgang og udfordringer og det kan være svært. Men det er ikke længere en kamp.

 
Category

2022 © Copyright | IFPF ApS | Ålborgvej 12, 4793 Bogø By | Tlf + 45 70 278 288 | kontor@mygind.dk | CVR/SE nr. 42220396