Type: Klient

Kategori: Andet

Kort beskrivelse: Jeg får hjælp til at tackle mine udfordringer med min datter gennem tankefeltterapi

Beskrivelse af problem: dårlig selvfølelse som mor

Resultat: Egentligt var det min datter, som skulle have haft en tid hos Karina – min datter er 19, og har igennem længere tid ikke rigtig trives – hun er en pige som kan jeg beskrive som meget sensitiv, ofte virker modløs og opgivende og isolerer sig.

Min datter melder desværre fra til tiden hos Karina, hun begrunder det med, hun ikke rigtig har mod på det. I stedet tilbydes jeg en tid, idet Karina fortæller det kan hjælpe mig, hvis jeg har brug for hjælp til at håndtere den svære tid for min datter, idet det også påvirker mig som forælder

Jeg bliver budt velkommen af Karina og sidder derefter afslappet i Karinas klinik, får tilbudt et glas vand. Alt imens fortæller Karina kort om hvad Tankefeltterapi går ud på.

Behandlingen indledes med at jeg bliver bedt om banke håndkanterne mod hinanden og derefter lavere cirkler under kravebenene. Så spørger Karina mig om, hvad det værste er i situationen omkring min datter. Det er at jeg føler mig afmægtig og nok også kommer til at føle om jeg ikke er god nok som mor. Jeg skal finde ud af hvor slemt det er, på en skala fra 0 til 10. Jeg synes det ligger på en 7-8.

Karina fortæller vi skal lave nogle sætninger, der starter med ”selvom xxxx, så elsker og accepterer jeg mig selv” – og sætningen kommer til at hedde – ”selvom jeg føler mig afmægtigt, så elsker jeg og accepterer jeg mig selv”. Jeg skal sige sætningen samtidig med, jeg banker på håndkanten og derefter tegner cirkler under kravebenet. Og her bliver jeg spontant meget ked af det og begynder at græde, så meget at jeg ikke kan holde det tilbage. Karina siger det er helt ok, og naturligt der kommer en reaktion. Det viser bare at der er ”noget” på det. Efter nogle gange med sætninger er gråden aftaget så meget, at jeg nu kan fortsætte med nogle øvelser Karina guider mig til, hvor jeg skal rulle med øjnene og nynne toner og tælle, mens Karina banker på mig. Det overrasker mig herefter at ubehaget på den følelse er væk!

Derefter gentager vi det hele, blot med en ny sætning, der hedder ”Selvom jeg føler jeg ikke er god nok, så elsker og accepterer jeg mig selv ” – også her begynder jeg at græde, når jeg laver cirklerne – nu er gråden dog kraft så kraftfuld – egentlig synes jeg det skørt, og jeg kommer også til at grine. Da øvelserne er færdige, er ubehaget væk. Jeg føler mig lettet og glad.

Jeg får ”lektier for”, på den måde at bliver vejledt til at lave øvelserne min. 3 gange dgl. – men gerne oftere.

Vi aftaler at følge op om nogle uger, og se hvordan det går. Karina fortæller at forældre og børn – også større børn – er energimæssigt forbundne således, at det kan være, at min behandling har indvirkning på hvordan min datter har det/får det.

 
Category

2022 © Copyright | IFPF ApS | Ålborgvej 12, 4793 Bogø By | Tlf + 45 70 278 288 | kontor@mygind.dk | CVR/SE nr. 42220396