Type: Klient

Kategori: Andet

Kort beskrivelse: Else var utrolig dygtig til at spørge ind til hvad årsagen til, at jeg kunne være bange for at miste. Og hun fandt frem til – en oplevelse, hvor jeg blev kørt i ambulance til rigshospitalte for at føde mine 2 drenge.Der mistede jeg fuldstændig kontrollen

Beskrivelse af problem: Bange for at miste kontrol - usikkerhed

Resultat: Der mistede jeg fuldstændig kontrollen og havde intet at skulle sige i flere omgange talte vi om, at jeg havde ligget på hospitalet og det de gjorde ved mine børn, uden at jeg kunne sige noget.
Samtidig var det en meget voldsom oplevelse, der gjorde at jeg var bange for at miste mine drenge.
Resultat af behandlingen:
Resultatet er klart, at jeg har fået flyttet især frygten for at miste fra en 8 (10) til 0 – det med at jeg stadig skal have kontrol – mangler vi lidt på. Herudover har vi arbejdet på magtesløshed, afmagt, dødsangst og ked-af-det hed, som alle er flyttet fra 8-10 til 0-1.

Jeg har valgt at sætte behandlingen lidt i ro, da jeg kunne mærke jeg brugte mange ressourcer på det, og til sidst følte mig lidt brændt ud – har intet med Else at gøre, men er fordi jeg har fået sat gang i rigtig mange gode tanker, som med tiden er jeg sikker på nok skal gøre, at jeg får det godt. Jeg er samtidig startet på landevejs-cykling –og har sat mig nogle seriøse mål inden for kort tid, specielt når jeg aldrig har dyrket sport før.

 
Category

2022 © Copyright | IFPF ApS | Ålborgvej 12, 4793 Bogø By | Tlf + 45 70 278 288 | kontor@mygind.dk | CVR/SE nr. 42220396