Type: Klient

Kategori: Angst

Kort beskrivelse: Bange pige.... som ikke længere kan gå ind i skolen, har maks 2 timer i klassen pr dag.

Resultat: I starten da jeg begyndte til tankefeltterapi, havde jeg en træls klump i maven, som faktisk stadig var der de efterfølgende gange, når jeg ikke var i klinikken. Det er først for nyligt, jeg er begyndt ikke at gå og tænke over det hele dagen op til terapien.
Når terapeuten begynder at banke på trykpunkterne rundt på kroppen, er det som om det bliver lidt lettere på mine skuldre, som om jeg ikke længere går op ad en bakke, men er kommet til toppen og begynder ikke at skulle bruge kræfter på at komme frem og ned. Det kommer lidt efter lidt, det er ikke sådan, at jeg pludselig bliver rolig. Det kommer i små stykker, og klumpen i maven bliver revet i stykker et lille stykke af gangen.
Da jeg lige var begyndt til det, var jeg utroligt skeptisk, da jeg på ingen måde kunne få det til at give mening og det hang ikke rigtig sammen. Men jeg fandt ud af at det er ikke det hele der behøver at give mening, vi skal bare flyde lidt med, og hvis det virker er det bare et plus.
Der har været gange hvor jeg var på et ubehag på 9 til at begynde med og nu er der ikke noget ubehag, når jeg tænker på tingene eller er i det og det går mig godt på min efterskole.

E 16 år

 
Category

2022 © Copyright | IFPF ApS | Ålborgvej 12, 4793 Bogø By | Tlf + 45 70 278 288 | kontor@mygind.dk | CVR/SE nr. 42220396