Type: Klient

Kategori: Andet

Kort beskrivelse: Min negativitet tager overhånd og presser mig for energi

Beskrivelse af problem: Negativ tilgang til livets proces

Resultat: Jeg har arbejdet rigtig meget med mig selv gennem mange år. Oprindeligt er jeg uddannet sygeplejerske, har været i medicinalindustrien i en lang årrække og er nu hos en hudlæge. Denne indledning synes jeg er relevant i forhold til fantastiske oplevelse ved at være i TFT/EFT behandling af Susanne.
Jeg ønskede at arbejde med min negativitet, der er ved at tage overhånd og presser mig for energi. Jeg er overbevist om, at det skyldes mit arbejde, hvor jeg oplever ikke at blive udfordret tilstrækkeligt, og jeg frygter at miste mit værd på arbejdsmarkedet mere og mere dag for dag. Det negative smitter af på mine omgivelser, og da jeg reelt er jeg et positivt menneske, så generer det mig meget. Jeg vurderer mit ubehag til 9 på SUD skalaen.

Susanne spørger ind til min situation og hun fortæller mig om TFT/EFT og de værktøjer, hun anvender. Jeg føler mg tryg og i gode hænder.

Vi arbejder med min følelse af negativitet og vrede. Susanne tapper på mig og stiller efter en tid spørgsmål til hvad det værste er ved at være negativ og herfra bevæger jeg mig længere og længere ned i materien. På et tidspunkt svarer jeg, at det værste er ensomhed og her bliver vi. Susanne tapper på mig mens hun laver sætninger, som jeg skal gentage. Følelsen af mit ubehag sidder i solar plexus og flytter sig senere til hjerteområdet. Jeg oplever, at jeg hurtigt går fra SUD 9 til SUD 6 - herefter 5 og efter flere sætninger og øjenrulninger får jeg oplevelsen af at det handler om noget helt andet end jeg længe har forstillet mig. Jeg oplever, at en ensomhedsfølelse bliver forløst, der samtidig sætter en masse ting familiære ting på plads. Jeg ser nu et mønster som jeg har med i mine parforhold fra mine forældre falde på plads, og jeg føler, at jeg ikke længere har brug for at arbejde mere med det. Det er ganske simpelt hen fantastisk, hvad der er sket på så kort tid. Jeg havde en oplevelse af forløsning og var efter end behandling meget afslappet. Ubehaget var væk = 0 på skalaen.

 
Category

2022 © Copyright | IFPF ApS | Ålborgvej 12, 4793 Bogø By | Tlf + 45 70 278 288 | kontor@mygind.dk | CVR/SE nr. 42220396