Type: Klient

Kategori: Afhængighed

Kort beskrivelse: Jeg er storryger og vil gerne stoppe eller nedbringe mit forbrug.

Resultat: BEHANDLING med TFT HOS Sanne Kirk
Jeg er storryger og vil gerne stoppe eller nedsætte mit forbrug.
Dec 2014
Jeg bliver introduceret til TFT og bliver bedt om at sige, at jeg elsker mig selv selvom jeg ryger. Det var lidt mærkeligt, da jeg nærmest føler had til mig selv fordi jeg ryger. Samtidig var det også rart, at jeg så ikke følte mig dømt af mig selv eller Sanne.
Jeg får at vide, at rygere ofte er meget voldsomt omvendt polariseret og at Sanne derfor under behandlingen ofte vil banke mig på håndkanten og massere det ømme punkt.
Jeg bliver bedt om at forstille mig, hvor skønt det er at ryge (og sætte et SUD tal på.Det er på 10.) Lige fra at bevæge mig mod mit køkkenbord om morgenen, tage cigaretten frem af pakken, føre den til munden og tage det sug der så breder sig ned gennem min krop. Jeg fokuserer på den rare følelse det giver, hvilket finder mig ret nemt. Jeg er også smøgtrængende så det ER nemt.
Sanne banker på nogle punkter rundt på mig samtidig med, at jeg nu tænker på den næste smøg, som jeg tager i bilen på vej til arbejdet. På jobbet er der småpauser med kollegaerne og jeg nyder den næste, stående et bestemt sted i gården. Så snart jeg kommer hjem om eftermiddagen, er det første jeg tænker på, en smøg. Jeg er godt inde i følelsen af alt det rare ved at ryge.
Sanne banker en del rundt på mig og laver ni-punktsbehandling og jeg ruller med øjnene. Jeg mærker, at min trang til at ryge daler. Jeg er nu på et SUD-tal på 4. Sanne banker videre. Da jeg er lidt bange for, om jeg bliver rastløs, hvis jeg kvitter smøgerne, bliver jeg bedt om at sige, at selvom jeg bliver rastløs elsker og accepterer jeg mig selv. Jeg synes også, at jeg får skabt et overblik over dagen når jeg står med min smøg. Sanne beder mig så sige at selvom jeg mister min overblikssmøg elsker og accepterer jeg mig selv.
Efter nogle flere bankerunder kan jeg ikke mærke nogen smøgtrang. Det er altså mærkeligt. Jeg har det helt anderledes indeni.
Jeg bliver bedt om at lave lektier til næste gang : Omvendt Polarisering hver time og traumesekvens. Jeg får også vist mirakelpunktet.


Den første nat efter den 1. Behandling sov jeg så fantastisk, som jeg ikke har oplevet i flere år og hele aftenen efter røg jeg ikke. Jeg havde trangen om morgenen, men bankede og bankede på mig selv, så jeg kunne køre på arbejde uden at ryge. Ved frokosttid røg jeg den første. Jeg bankede på mig selv, så snart jeg kunne få mulighed for det.
Jeg har været i behandling hos Sanne 10 gange nu og vil gerne fortsætte til jeg kan holde helt op og ryger nu højst 4 smøger om dagen fremfor de 20-25. Sanne har nok ret i, at jeg ikke er nok motiveret for at slippe de sidste 4 af angst for, hvad der kan dukke op af følelser, men hun har ikke opgivet mig!
Vi har arbejdet med min følelse af tomhed, som nemt kan opstå uden smøgerne og jeg fik en øjenåbner, da forholdet til min ”altid sengeliggende mor” som barn, faktisk gav mig både kvalme og ondt i maven. Sanne bankede følelsen væk.
Når Sanne spørger til hvordan det vil være slet ikke at skulle ryge igen, kan jeg få følelse af tomhed, kedsomhed, uro ..
Så bliver jeg spurgt til det værste ved, at være i tomheden. Det er en rigtig ubehagelig følelse som jeg mærker som et tung kugle i maven. Den forsvandt efter forrige behandling.
Jeg ryger stadig lidt, men de fleste smøger banker jeg væk. Jeg er godt på vej og arbejder på at slippe de sidste. Faktisk tror jeg godt jeg kan. Sanne har i hvert fald ikke opgivet mig.
Hver gang jeg forlader en behandling har jeg ro indeni

 
Category

2022 © Copyright | IFPF ApS | Ålborgvej 12, 4793 Bogø By | Tlf + 45 70 278 288 | kontor@mygind.dk | CVR/SE nr. 42220396