Type: Klient

Kategori: Afhængighed

Kort beskrivelse: Afhængighed af slik og ubehag over manglende vægttab

Resultat: Jeg har en del ting at slås med og har arbejdet en del med mig selv. Mit største problem på behandlingstidspunktet var dog, at jeg var afhængig af slik. Endda efter billigt slik, måske fordi min mand og jeg havde haft økonomiske problemer, selv om vi heldigvis var ude af dem igen. Men jeg havde for vane at køre forbi den lokale købmand og købe 100 g. for 7 kr! Af det mest farverige og usunde slik.

Mit ubehag startede på 7, men efter kun 10 minutter var det på 0. Bente bankede og jeg skulle gentage sætningen: ‟Selv om jeg er et fjols, elsker og accepterer jeg mig selv hundrede procent”. Undervejs græd jeg, fik kvalme og blev svimmel. Da mit ubehag var på 0 spurgte Bente, om jeg var rolig, fredfyldt og let. Det var jeg. Men hun bankede et par gange mere for at være sikker. Jeg var helt let i kroppen bagefter. Og træt!

Undervejs i behandlingen var vi kommet ind på, at jeg var skuffet over, at jeg ikke havde tabt mig til min fødselsdag ugen efter. Det skyldtes blandt andet slikafhængigheden. Bente spurgte mig efter behandling for slikafhængigheden, om skuffelsen over ikke at have tabt mig gav mig ubehag og hvor stort det var. Det var på 7, så Bente bankede igen. Denne gang skulle jeg gentage sætningen: ‟Selv om jeg saboterer mig selv, elsker og acceptere jeg mig selv hundrede procent”. Efter 10 minutter var på ubehaget på 0. Bente spurgte, om jeg var rolig, fredfyldt og let. Det var jeg, men hun bankede et par omgange mere for at være sikker. Bagefter var jeg helt færdig. Dødtræt!

 
Category

2022 © Copyright | IFPF ApS | Ålborgvej 12, 4793 Bogø By | Tlf + 45 70 278 288 | kontor@mygind.dk | CVR/SE nr. 42220396