Type: Klient

Kategori: Traumer

Kort beskrivelse: Har flere gange gennem livet følt mig som en brik i andres spil. Handlingslammet

Resultat: Problemet: Jeg havde et akut problem med en situation, hvor jeg ikke følte mig i stand til – eller i en position til at træffe beslutninger. Jeg følte, at andre trak i trådene ”bag gardinerne” og at jeg ingen indflydelse havde på situationen. Under behandlingen gik det op for mig, at det var et gentagende mønster, der startede i min barndom. Der har været flere alvorlige situationer, hvor jeg har følt mig sat udenfor spillet og var afhængige af andres beslutninger. Det har ført til handlingslammelse og til at jeg ikke får givet min mening til kende.

Behandlingen bestod i tapning og den medførte, at jeg kom i kontakt med nogle dybe følelser, der stammer fra nogle af de situationer, hvor jeg har været sat udenfor. Det var meget bevægende og voldsomt, at erkende følelserne fysisk, og ikke bare intellektuelt. Jeg har tidligere gået i terapi og bearbejdet mange ting fra min barndom, men der manglede en emotionel erkendelse som jeg følte kom gennem behandlingen hos Jette.

Resultat af behandlingen: Jeg følte umiddelbart efter sidste behandling en frisættelse og en ro i sjælen, som jeg ikke har kendt tidligere. Jeg føler mig også bedre i stand til at træffe beslutninger, og sige min mening. Begge dele har været aktuelt siden afsluttet behandling i forbindelse med mit arbejde.
Antal behandlinger: 4 gange, 1 afsluttende møde med kinesiologisk test af min tilstand.
Behandlingsperiode marts - april 14

 
Category

2022 © Copyright | IFPF ApS | Ålborgvej 12, 4793 Bogø By | Tlf + 45 70 278 288 | kontor@mygind.dk | CVR/SE nr. 42220396