Type: Klient

Kategori: Samlivsproblemer

Kort beskrivelse: Mit ubehag handlede om en slags "Barne tristhed i forbindelse med at min mand, er meget tavs i konfliktsituationer

Resultat: Samværsproblemer
Mit ubehag handlede om en slags "Barne tristhed i forbindelse med at min mand, er meget tavs i konfliktsituationer. Han siger intet og det usagte er ubehageligt, og giver mig en følelse af ikke at være noget værd og jeg bliver usikker. Ubehaget er ved starten på 8. Kort beskrivelse af Behandlingen: Jeg kommer ved Ann og hun banker på ubehaget, der hurtigt går fra et mentalt ubehag til en smerte i kæben. Smerten flytter sig til en kløe på halsen, som ender i en kugle. Jeg får en fornemmelse af grød i maven og det svier, desuden har jeg en dårlig smag i munden. Ann banker ubehagene væk, og jeg ender på 0.
Resultat af behandlingen af Sud på 0: Da vi er færdige med behandlingen er jeg helt anderledes i kroppen. Jeg har en glæde og føler mig glad som Pinochio. Det er en dejlig let følelse. Jeg har derefter et helt andet syn på min mand i konfliktsituationer. Hans tavshed giver ikke ubehag,men en følelse af at jeg ikke vil blive påvirket af hans tavshed mere.

 
Category

2022 © Copyright | IFPF ApS | Ålborgvej 12, 4793 Bogø By | Tlf + 45 70 278 288 | kontor@mygind.dk | CVR/SE nr. 42220396