Type: Klient

Kategori: Smerter

Kort beskrivelse: Smerter

Beskrivelse af problem: Smerter i højre overarm/skulder

Behandling: Jeg fortæller Kirsten, at jeg har problemer med min højre overarm/ skulder, har muskelsmerter og ikke fri bevægel-se. Jeg har haft problemet i en uge og tror ikke, at jeg kan spille badminton i eftermiddag.
Kirsten spørger ind til om jeg kan forbinde smerterne med noget andet, det kan jeg ikke sådan umiddelbart.
Vi taler om TFT. Kirsten beder mig sætte tal på mit ubehag på en skala fra 1 – 10. Den er på 6. Kirsten hjælper mig med at finde frem til en bekræftelsessætning, som kan bruges under behandlingen. Den bliver: ”Selvom jeg har ondt i min højre overarm, elsker og accepterer jeg mig selv 100%”.
Jeg gentager bekræftelsen nogle gange medens Kirsten banker på TFT-punkterne og pludselig kommer jeg i tanke om, at smerten kom, da jeg spillede badminton sidste gang og at det hang sammen med, at jeg blev gal over ikke at være god nok til at ramme fjerbolden. Kirsten griber mine ord og beder mig om at gentage disse, bruger fjerbolden som noget, der flyver væk, at jeg ikke behøver at være perfektionist og at jeg er god nok for den jeg er.
På Kirstens spørgsmål om tallet på SUD-skalaen, så var den nu på 1 og Kirsten afsluttede behandlingen med at banke på punktet over lillefingeren i et par minutter.
Jeg kunne uden ubehag tage min sweater på.
Senere på dagen fortalte jeg Kirsten, at smerten var helt borte, at armen var normal og at jeg havde valgt at tage til badminton uden problemer.
Kirstens kommentar var, at så var tallet jo faldet til 0 – noget jeg kun kunne bekræfte.
Jeg har ikke haft ondt i armen siden.

Resultat: N/A

 
Category

2022 © Copyright | IFPF ApS | Ålborgvej 12, 4793 Bogø By | Tlf + 45 70 278 288 | kontor@mygind.dk | CVR/SE nr. 42220396