Type: Klient

Kategori: Traumer

Kort beskrivelse: Traumer

Beskrivelse af problem: Posttraumatisk chock, i forbindelse med en studie tur

Behandling: Jeg fik TFT/EFT af Lisette i forbindelse med en krise situation som blev til posttraumatisk chok. Jeg var på tur i Spanien med mine elever.
I forbindelse med denne studie tur, havde jeg et ubehag på SUD-skalen på 10. I mit ubehag ved, at mærke den følelse af , at JEG er ikke god nok, jeg føler mig ikke god nok fik jeg TFT/EFT. Tårerne løb ned af kinderne på mig, da jeg sagde de ting, jeg havde sværest ved, at acceptere ved mig selv, og ved selve krise situationen, hvor traumet har sit udspring. Hvad var det præcist der skete under opholdet( denne situation) og ulykken. Hvad følte jeg? Hvad mærkede jeg? Jeg kunne mærke knuden i brystet, jeg kunne mærke kulden i fingrene , jeg kunne mærke klumpen i halsen .At skulle sætte ord på, ja det sgu også for dårligt , og selvom, jeg siger dette, så elsker og accepter jeg mig selv. At sætte accept på sig selv, netop på trods af de ting som jeg har svært ved at acceptere, det har åbnet øjnene for mig. Kombinationen af så ”selvom”- så” sat i tale, samtidig med banken på de rigtige steder på kroppen var overvældende og øjeblikkelig virksom. Efterfølgende, at opleve hvordan klumpen forsvandt, vejrtrækningen blive dyb igen, varmen strømme ud til fingrene, varmen brænde bag skuldrene, det virker bare så meget effektivt, så jeg gik fra 10 til 0 på SUD, med traume sekvens, sandwichsekvens, afspænding med GTL. Jeg følte mig rolig fredfyldt og let.
Jeg vil hermed også sige, at jeg også har haft konsulteret en psykolog, og jeg mærkede tydeligt forskel på intensiteten mellem psykolog og TFT-Lisette. TFT kom ind til kerneområderne, og tog aktiv del i bearbejdelsen af dybtliggende problemområder. Selv under 1 times psykologsamtale, kom jeg slet ikke ind på samme dybde som ved den første TFT-konsultation. Jeg bruger aktivt mine redskaber, som jeg har fået ved hjælp af Lisette og TFT.

Resultat: N/A

 
Category

2022 © Copyright | IFPF ApS | Ålborgvej 12, 4793 Bogø By | Tlf + 45 70 278 288 | kontor@mygind.dk | CVR/SE nr. 42220396