Type: Klient

Kategori: Angst

Kort beskrivelse: Angst

Beskrivelse af problem: Angst for at få kræft igen og være uhelbredelig syg

Behandling:
Jeg fik i maj 2010 stillet diagnosen kræft i mavesækken (stadie 3). Jeg har tidligere haft testikelkræft i udbrud 3 gange (1991 – 1992), derfor var angsten for at dø meget kraftig. Der blev lavet en handlingsplan, hvorefter jeg skulle have 3 x kemokur (3 x 3 uger), operation (fjernelse af mavesækken) og derefter igen 3 x kemokur.
Allerede under den 2. kemokur startede en depression med kraftig angst for at dø. Efter operationen blev depressionen forværret bl.a. med selvmordtanker. Jeg fik herefter medicin (lykkepiller) som hjalp noget. Men angsten for at være uhelbredelig syg og dø var der stadig.
En kollega henviste mig til Anette. Jeg fik hurtigt en tid og Anette spurgte ind til min angst og baggrunden herfor. Jeg fik behandlinger for angst for at skulle på sygehuset (kontrol), angsten forbundet med at få stillet diagnosen kræft og endelig angsten for at være uhelbredelig syg og dø.
Behandlingerne gik f.eks. ud på at jeg skulle tænke på angsten for at være uhelbredelig syg og dø, medens Anette med ”bankede” på felter i ansigtet, på brystet og under armene, samtidig med at jeg fokuserede på oplevelserne der gav mig angsten.
Jeg har nu modtaget 5 behandlinger og har efter hver enkelt behandling følt velbehag samtidig med at angsten for det behandlede emne var forsvundet.
F.eks. var angsten for at være uhelbredelig syg og dø på en skala fra 1 – 10 på 9-10 da jeg startede behandlingen. Efter behandlingen var den nede på 0 og ubehaget var væk.

Resultat: N/A

 
Category

2022 © Copyright | IFPF ApS | Ålborgvej 12, 4793 Bogø By | Tlf + 45 70 278 288 | kontor@mygind.dk | CVR/SE nr. 42220396