Type: Klient

Kategori: Angst

Kort beskrivelse: Angst

Beskrivelse af problem: Jeg har højdeskræk i mange situationer, men den første gang jeg kan huske jeg mærkede den var oppe på Helnæs fyr. Her stod vi i stormvejr og min mand løftede vores 2 år gamle søn op på det høje rækværk rundt om fyret, jeg blev så forskrækket at jeg ikke var i stand til at handle ej heller sige noget. Vi kom alle 3 hjem i god behold, men jeg har ofte ubehag og grimme drømme omkring det siden.

Behandling: Anne Marie og jeg talt om situationen på Helnæs fyr og jeg var ude på min altan (2.sal) og kiggede ned, det er ikke rart, jeg fik trykken i bryst og mellemgulv. Jeg satte mig i sofaen, Anne Marie spurgte om hvor på en skala fra 0-10 jeg var og den var 9-10Så begyndte hun at banke på mig mens vi talte om Helnæs fyr. Efter lidt tid spurgte hun hvor på skalaen jeg var og der var det røget ned på 5. Jeg blev meget træt/søvnig og jeg spurgte AM om hun healede på mig. AM bankede videre,jeg blev svimmel,men AM bad mig holde fast i svimmelheden og hun bankede videre. Så blev svimmelheden væk og trykken i bryst og mellemgulv forsvandt også. AM spurgte hvor på skalaen jeg var, efter at have mærket efter var SUD på 1, så lavede jeg nogle andre øjenbevægelser og så var det hele væk, på skalaen var jeg i 0.
Jeg var meget træt bag efter, jeg kan stadig ikke lide at kigge ned fra altanen, men med situatiunen på Heln æs fyr har jeg fået ro.Vi aftalt at mødes igen, her vil vi prøve at komme op på noget højt mens jeg bliver behandlet.

Resultat: N/A

 
Category

2022 © Copyright | IFPF ApS | Ålborgvej 12, 4793 Bogø By | Tlf + 45 70 278 288 | kontor@mygind.dk | CVR/SE nr. 42220396