Type: Klient

Kategori: Spiseforstyrrelser

Kort beskrivelse: Spiseforstyrrelser

Beskrivelse af problem: Overvægt

Behandling: Oplevelse af behandling med Tankefeltterapeut udført af Linda Betsy Lundgaard: Jeg har gennem mit liv benyttet mig meget af alternative behandlingsformer, en gang tidligere har jeg prøvet Tankefeltterapi. Jeg syntes at Linda er en meget dygtig terapeut. Det var utroligt dejligt at komme hos Linda, hun skabte hurtig tillid, var meget lyttende og stillede kompetente spørgsmål. Det kan være svært at fortælle ens problemer/hæmninger til en vildt fremmed person, men Linda var rigtig god til at bryde denne barriere og jeg følte meget hurtigt at hun ikke fremmed overfor mig.
Jeg kom med det problem at jeg ikke taber mig selvom jeg dyrker motion og spiser meget sundt og kaloriefattigt, jeg tænkte at der måske kunne være en barriere for at jeg ikke vil give slip på de ekstra kg.
Jeg syntes at Linda kom helt ind til problemet af hvorfor jeg ikke lige taber mig og fik ”banket” mig for det. Jeg kunne meget tydeligt mærke at jeg fik arbejdet med de følelser.
Jeg var lidt træt da jeg gik derfra, men havde det rigtig rart resten af dagen. Mine smerter i min skulder forsvandt søndag, men kom lidt tilbage tirsdag. Jeg har følt mig meget bedre tilpas, haft det bedre med mig selv og mærket energien flyde nemmere i min krop, haft knap så kolde tæer. Jeg føler at jeg er mere i nuet nu og er ikke så meget på vej videre.
Jeg vil gerne anbefale Linda som Tankefeltterapeut til mine venner.

De bedste hilsner
C

Resultat: N/A

 
Category

2022 © Copyright | IFPF ApS | Ålborgvej 12, 4793 Bogø By | Tlf + 45 70 278 288 | kontor@mygind.dk | CVR/SE nr. 42220396