Type: Klient

Kategori: Andet

Kort beskrivelse: Andet - Flyskræk

Beskrivelse af problem: Flyskræk

Behandling: Jeg har altid haft meget frygt for at flyve. Når jeg har kunnet undgå at flyve, har jeg gjort det. F.eks. har jeg valgt feriemål indenfor en kort afstand, så jeg ikke skulle flyve derhen. Imidlertid skulle jeg ud og flyve sammen med min datter og jeg havde det elendigt hele dagen. Dels havde jeg stor uro i maven og var på mange toiletbesøg i løbet af dagen. Dels var mine tanker helt ude i tovene. Jeg kunne ikke koncentrere mig om noget og havde tankemylder. Den dag i april 2010 da vi skulle flyve til konfirmation på Sjælland fra Aalborg, var min datter ved at lære noget om tankefelt terapi. På vej til lufthavnen spurgte hun om jeg ville være med på et eksperiment der måske kunne fjerne min ubehagelige tilstand. Da jeg bare var desperat, sagde jeg ja. Hun tog mig med ned i et øde område af lufthavnen og begyndte at prikke mange steder på mig, jeg skulle også nynne og tælle, det var alt sammen meget mærkeligt og foruroligende. Jeg vidste ikke hvad det gik ud på og jeg var meget skeptisk. Da hun havde prikket på mig i ca. 5 minutter og jeg ikke kunne sige at noget var forandret, gav hun op for vi skulle op og checke ind.
Hmm, noget måtte være sket for det var slet ikke så slemt at flyve som det plejede at være. Dagen efter, da vi skulle hjem igen, havde jeg det faktisk godt. Ingen problemer med mave eller tanker, det var markant anderledes end det plejer!! Ombord på flyet viste de ”Mister Bean” på møntvask, jeg bryder mig normalt ikke om sådan noget pjat, men det var bare så sjovt og vi lo alle sammen hele vejen hen over Danmark. Jeg følte mig helt afslappet og godt tilpas. En måned senere skulle vi flyve igen og det virkede stadigvæk – hurra. Jeg var lige ved at sætte mig på en vinduesplads, for jeg var nysgerrig og ville egentlig gerne kigge ud af vinduet. MEN så modig var jeg nu ikke, det vil jeg dog gøre næste gang for nu er jeg ikke længere i tvivl om at jeg ikke har flyskræk mere!
Merete har sagt at der godt kan være lidt forsinkelse på virkningen af TFT når man tager forskellig medicin, hvilket jeg gør. Så det er nok forklaringen på at jeg ikke kunne mærke en momentan forandring.
Jeg vil gerne flyve fremover og har fået mod på at få behandlet mange andre ubehag siden hen. Jeg føler mig bedre tilpas end jeg har gjort i årevis pga. TFT og anbefaler det varmt til andre.

Resultat: N/A

 
Category

2022 © Copyright | IFPF ApS | Ålborgvej 12, 4793 Bogø By | Tlf + 45 70 278 288 | kontor@mygind.dk | CVR/SE nr. 42220396