Type: Klient

Kategori: Præstationsangst

Kort beskrivelse: Præstationsangst

Beskrivelse af problem: Præstationsangst

Behandling: Jeg har altid været bange for at blive straffet - og er opvokset i en familie med meget straf, så det sidder dybt i mig. Jeg har været bange for at blive opdaget /beskyldt for at gøre noget jeg ikke har gjort - altså en form for uforskyldt dårlig samvitighed. Og det har været "livstruende" at begå fejl - så ville kærligheden blive trukket tilbage - især fra min far.

Det har medført at jeg har en rigelig veludviklet evne til at kontrollere alle mine gerninger, så jeg ikke laver fejl.

Min sætning var "Selv om jeg er bange for at lave fejl, elsker og respekterer jeg mig selv". Sud tallet faldt fra 9 til 0.

Efterfølgende har jeg - selvfølgelig - lavet fejl, men med meget større "lige-gladhed" eller overbærenhed med mig selv. Jeg er meget mere afslappet nu omkring det at lave fejl.


Jeg har fået en anden behandling af Birgitte for et lignende tema, hvor jeg skal måle pulsen (VAS) på en klient og uddrage en konklusion.
Jeg var næsten skrækslagen for at uddrage noget forkert, fordi min afgørelse påvirker et andet menneske - og et menneske i behandling hos mig.

Jeg stod for at skulle i praktik hos min posturologi lærer Dr. Michel Marignan i Marseille, så der var et ekstra pres på at skulle "præstere overfor min lærer", og var nervøs for ikke at kunne mærke pulsen præcist nok - og være den eneste, der ikke kan mærke den så godt.

Min sætning var "Selv om jeg ikke har styr på VAS´'en, elsker og respekterer jeg mig selv". Sud tallet faldt fra 6 til 0.

Efter terapien hos Gitte, har jeg helt sikker været meget mere rolig omkring, at jeg stadig er ved at lære, at jeg gør mit bedste, og at jeg faktisk mærker rigtigt de allerfleste gange (jeg har mulighed for at tjekke med et apparat - hvilket jeg altid gør. Jeg fik oven i købet med sindsro talt med min lærer om min usikkerhed vedrørende VAS’en.

Resultat: N/A

 
Category

2022 © Copyright | IFPF ApS | Ålborgvej 12, 4793 Bogø By | Tlf + 45 70 278 288 | kontor@mygind.dk | CVR/SE nr. 42220396