Type: Klient

Kategori: Fobier

Kort beskrivelse: Fobier

Beskrivelse af problem: Jeg har flyskræk, det kom efter en tur til Kreta hvor vi oplevede et kraftigt uvejr. Selv når jeg hører om folk der skal ud og flyve får jeg det skidt.

Behandling: Da jeg kom til Eva kunne jeg nemt som ingen ting fremprovokerer ubehaget til en SUD på 10. Eva lavede forskellige bankeøvelser på mig samtidig med jeg mærkede ubehaget samt fortalte hvad jeg oplevede. Eva fik mig til at se at det ikke var flyskræk men manglende kontrol der var mit problem. Vi begyndte at kikke tilbage i tiden men jeg havde svært ved at se hvad der skulle have forsaget mit kontrol problem. Eva sagde at hvis jeg ikke selv kunne huske kunne jeg måske få min krop til at hjælpe mig og efter et par minutter, kom jeg i tanke om at jeg blev moppet i skolen og hele tiden skulle gøre mig umage for at de andre gad være sammen med mig.
Efter lidt mere snak og bankeri, bad Eva mig om at finde ubehaget ved flyskrækken igen og den var nu nede på 2-3, fik jeg nogle øvelser og sætninger jeg skulle arbejde med hjemme.
De næste 2 gange arbejdede vi meget med mit selvværd og det at kunne sige fra og der skete virkelig mange til både hjemme og på arbejdet, der blev sat grænser for sønnen og han accepterede det. Jeg sagde fra på arbejdet når jeg ikke følte tingene var rimelige det var en fantastisk fornemmelse. Flyskrækken kan jeg ikke fremprovokere så jeg er spændt på hvordan jeg har det næste gang jeg skal flyve.
Min flyskræk er væk og mit selvværd er steget flere 100%, jeg fortsætter med ”bankeriet” og er blevet god til selv at lave nye sætninger. Det bedste er nu at jeg ikke skal tænke så meget over mine handlinger det sker bare.
Jeg fik 3 behandlinger og 4 gang lavede vi en afrunding på forløbet
Det har været en stor rusjetur igennem behandlingen, men jeg syntes eva har været helt fantastisk til at komme med de rigtige spørgsmål og forklarer hvorfor man tænker og føler sådan både under og efter behandlingen.
Glad for at hun var ærlig om de forskellige ting jeg kom med og ikke bare talte mig efter munden og kom med forskellige muligheder med hvordan jeg kunne afhjælpe et problem. så jeg er meget tilfreds med TFT og din måde at behandle på.

Resultat: N/A

 
Category

2022 © Copyright | IFPF ApS | Ålborgvej 12, 4793 Bogø By | Tlf + 45 70 278 288 | kontor@mygind.dk | CVR/SE nr. 42220396