Type: Klient

Kategori: Andet

Kort beskrivelse: Andet - Irritation

Beskrivelse af problem: Irritation over min mands snak

Behandling: Susanne skulle behandle mig for min irritation over min mands utrolige strøm af ord, ved aftensmaden.
En udfordrende opgave syntes jeg, var meget spændt på, om det kunne lykkedes.

Vi startede med at vende batterier og banke på smertepunktet, alt imens jeg fortalte lidt om den daglige situation, som var ved at drive mig til vanvid. SUD var på 10.

Susanne starter behandlingen med Traumesekvensen, den kører vi igennem nogle gange, derefter går hun over til Sandwichsekvensen og ni-punkt sekvensen. SUD falder støt og roligt med en - to ad gangen, da vi når til fem, går det lidt i stå, der sker ikke rigtig noget. Susanne laver derfor kravebens vejrtrækning med mig. Jeg har selv lært det ved en tidligere lejlighed, men aldrig brugt det. Det virkede efter hensigten, SUD gik ned til 3 og derefter til 1 og til slut til 0. Derefter tjekker vi lige med mantraet, og GTL. Jeg er stadig på 0.

Da jeg kom hjem samme aften, bemærkede jeg, at min mand ikke talte så meget som han plejede, faktisk meget lidt. Det var meget underligt, men også meget rart at vi andre kunne komme til orde. Det han sagde, var ikke som sædvane brok over dagens fortrædeligheder, men emner der faktisk havde interesse for os andre ved bordet.

Det er nu 2½ uge siden og det holder stadig. Det er rigtig dejligt. Jeg undrer mig stadig over hvilket fantastisk værktøj TFT er.

Resultat: N/A

 
Category

2022 © Copyright | IFPF ApS | Ålborgvej 12, 4793 Bogø By | Tlf + 45 70 278 288 | kontor@mygind.dk | CVR/SE nr. 42220396