Type: Klient

Kategori: Smerter

Kort beskrivelse: Smerter

Beskrivelse af problem: smerter pgr. ledde og slidgigt

Behandling: Jeg er en kvinde i slutningen af 50erne, som siden jeg var få år gammel har lidt af leddegigt.De sidste par år har jeg pgr. slidgigt og afkalkning af mine nakkehvirvler haft hyppige hovedpiner og nakkesmerter forårsaget af tryk på nerver. Marianne havde fortalt mig, at tankefeltterapi måske kunne hjælpe mig. En aften da smerterne i hoved og nakke var helt uudholdelige, sagde jeg ja tak til at forsøge med tankefeltterapi.
Hun stillede flere spørgsmål, og jeg fortalte om, hvordan det påvirkede mig at skulle leve med disse smerter efterhånden næsten dagligt, hvor ked af det og frustreret jeg er over det. Hun bad mig beskrive smerterne og ubehaget nærmest skulpturelt, dvs om de havde form og farve, var hårde eller bløde, kolde eller varme o.lign. Først syntes jeg, at det var et mærkeligt spørgsmål, men det var egentlig let nok at beskrive dem på denne ¨måde. Derefter bad hun mig fokusere på dette skulpturagtige, mens hun bankede på mig. Efterhånden blev det svært at fastholde, og til sidst forsvandt det på det nærmeste. Det prikkede og sitrede i min krop, men jeg slappede rigtig godt af og ubehaget var næppe at mærke mere, måske 1-2 på den måle-skala hun bruger. Det var faktisk ret sjovt at skulle køre rundt med øjnene og nynne og tælle.
Jeg sov for første gang i lang tid pragtfuldt den nat. Marianne har lært mig at banke selv, og jeg er meget taknemmelig over, hvad tankefeltterapi på så enkel en måde kan udrette.


Resultat: N/A

 
Category

2022 © Copyright | IFPF ApS | Ålborgvej 12, 4793 Bogø By | Tlf + 45 70 278 288 | kontor@mygind.dk | CVR/SE nr. 42220396