Type: Klient

Kategori: Præstationsangst

Kort beskrivelse: Præstationsangst

Beskrivelse af problem: Præstationsangs-Skræk for at gå til konkurrencer med min hund – kunne forud se ulykker

Behandling:
Behandlingsforløb

Behandlingen tog omkring en time, hvor behandler Marianne bankede mig forskellige steder på kroppen, hænderne og i ansigtet i mens at jeg sagde en remse jeg selv havde valgt. Når Marianne var færdig med at banke, snakkede vi om hvor på skalaen min angst lå, jeg syntes at jeg kunne begynde at mærke noget efter anden banken der begyndte det ligesom at blive bedre og jo mere Marianne bankede jo mere kunne vi sætte mine tal med på skalaen. Det var ligesom om at det løsnede noget op i kroppen jo mere vi bankede.
Jeg aftalte med Marianne at jeg skulle prøve at banke mig selv lige inden at jeg skulle ind til en konkurrence.

Virkningen af behandling:

Ca. en uge efter skulle jeg til en konkurrence og inden jeg skulle ind med min hund satte jeg mig lige i bilen og bankede mig selv, hvilkede gav mig en ro så jeg ikke var så nervøs til konkurrencen og fik næsten top point.

Efterfølgende virkning:

Det med at kunne forud se ulykker er næsten helt væk, men når jeg skal til konkurrencer med min hund bliver jeg nød til lige at banke mig selv i et par dage, hvis jeg ikke får det gjort bliver jeg nervøs med ikke på samme plan som før så nu glemmer jeg det ikke mere.

Vurdering af behandling/behandler:

Jeg syntes at min behandler Marianne var super god til at fortælle og banke det har hjulpet mig rigtig meget. En rigtig vellykket behandling. Et stort tak for mig.

Antal behandlinger: 1 (lovning om opfølgning, hvis nødvendig) og så banker jeg mig selv.

Resultat: N/A

 
Category

2022 © Copyright | IFPF ApS | Ålborgvej 12, 4793 Bogø By | Tlf + 45 70 278 288 | kontor@mygind.dk | CVR/SE nr. 42220396