Type: Klient

Kategori: Andet

Kort beskrivelse: Andet - Flyskræk

Beskrivelse af problem: Behandlet for flyskræk, efter en nødlanding.

Behandling: Jeg har tidligere søgt behandling for min flyskræk hos en hypnotisør, men hun mente ikke at kunne hjælpe mig, da jeg er meget kontrolleret og logisk tænkende og derfor søger en forklaring på alt.

Da Fie behandlede mig, havde jeg først svært ved at fokusere, da min logiske tænkning hele tiden, fandt svar for mig. Sagt med andre ord, jeg kunne ikke helt genkalde ubehaget, fordi min hjerne blev ved med at sige; Det sker jo ikke igen, sådan noget kan ikke ske 2 gange!! Fie var dog meget ihærdig og blev ved med at spørge ind til mig, og mine tanker/følelser i forbindelse med nødlandingen. Og lige pludselig slog det mig, at det handlede om at jeg ikke havde kontrollen, og jeg kan ikke lide når jeg ikke har kontrollen. Efter vi havde arbejdet med kontrolelementet, fik jeg en varm følelse i kroppen, og blev ufattelig træt, Fie sagde at det var healingsfasen og at hun ville banke videre på det hun kalder mit smertepunkt, for så ville jeg få min energi tilbage – og det skete, meget mærkeligt. Under bankningen på smertepunktet fortsatte Fie med at spørge ind til hvordan jeg havde det med at give kontrollen til en pilot, der vælger at forsøger at få et fly i luften, velvidende at flyet ikke er helt okay. Og der bliver jeg vred (meget vred) til 8, vi arbejder nu med min vrede, af flere omgange (hvor vi nynner, tæller, ruller med øjnene, samt kigger op, ned og ud til siden og lave dybe vejrtrækninger) Jeg tror flere gange at nu er min vrede væk, men det er den ikke, den falder fra 8 til 3, og fra 3 til 2, fra 2 til 1 og til sidst ender den i nul. Så uanset hvor ihærdig Fie prøver at reaktivere min vrede, er den og bliver den væk! Jeg oplever endnu en gang den der overdrevede træthed og varme, men Fie banker videre på mit smertepunkt, indtil jeg er frisk igen og det bliver jeg efter et par minutter. Fie spurgte mig derefter om jeg var rolig, fredsfyldt og let, og det kunne jeg kun svare ja til.

Jeg fik behandlet mit kontrolelement og min ubevidste vrede for piloten, og jeg har en fornemmelse af det har hjulpet, med ved det ikke endnu (kan jo først rigtigt sige det, når jeg har været oppe og flyve). Jeg må sige at tankefeltterapi er for vildt, det gav en rar følelse, og var meget afslappende.



Resultat: N/A

 
Category

2022 © Copyright | IFPF ApS | Ålborgvej 12, 4793 Bogø By | Tlf + 45 70 278 288 | kontor@mygind.dk | CVR/SE nr. 42220396