Type: Klient

Kategori: Angst

Kort beskrivelse: Angst

Beskrivelse af problem: Jeg led af panik angst

Behandling: Da Lena kom på arbejde om mandagen, efter hun havde været på grunduddannelse til TFT i weekenden, fortalte hun om det, hun havde lært. Jeg blev meget interesseret og spurgte, om hun ikke ville prøve at hjælpe mig. Jeg havde gennem det sidste halve år haft nogle anfald, hvor jeg enten troede, at jeg skulle dø eller var ved at blive tosset, og jeg havde været ved lægen mange gange, uden at han kunne hjælpe mig. De sidste 14 dage, fik jeg mellem 5 til 6 anfald om dagen, og jeg havde nu meget svært ved at passe sit arbejde.
Lena sagde ja, og hun bad mig tænke på sidst, jeg havde haft et af mine anfald, og derefter spurgte Lena mig om mit ubehag. Det var på 9, for det var ikke helt så slemt, som et anfald.
Lena viste mig hvordan man vender batterier, og derefter gik hun i gang med behandlingen, mens jeg skulle holde fast i og beskrive mit ubehag for hende. Lena skiftede mellem, at jeg skulle beskrive mit ubehag og sige bekræftelser. Hver gang mit ubehag kom under 3, bad Lena mig om at gå tilbage til sidst, jeg havde haft et angstanfald. I starten steg mit ubehag, og det var en ny bekræftelse, der skulle til. Efter 45 minutter var mit ubehag på 2, og vi afsluttede med GTL.
Så lærte Lena mig at banke på fire punkter samt at vende batterier. Hun bad mig vende batterier så tit jeg huskede, men det skulle være mindst 10 gange om dagen, og så skulle jeg gå i gang med at banke mig selv, hver gang jeg følte det mindste ubehag.
Jeg fik tilløb til et anfald mandag aften, men det udviklede sig ikke, da jeg brugt det, jeg havde lært af Lena.
Tirsdag mødtes vi igen og arbejdede ligesom første gang, og det viste sig, at der var mange forskellige traumer, hvor ubehaget kom helt op på 10, som jeg skulle have behandlet, inden jeg helt var uden ubehag. Fredag mødtes vi igen, og der var kun en gang, hvor mit ubehag kom op på 5, og det blev behandlet, så det kom på 0. Siden har jeg ikke haft nogen form for anfald, og det er ca. 5 måneder siden.

Resultat: N/A

 
Category

2022 © Copyright | IFPF ApS | Ålborgvej 12, 4793 Bogø By | Tlf + 45 70 278 288 | kontor@mygind.dk | CVR/SE nr. 42220396