Type: Klient

Kategori: Andet

Kort beskrivelse: Andet - Samspil med datter

Beskrivelse af problem: Behandlet for irritation af datter

Behandling: Behandlet for irritation på datter.

Vi startede behandlingen med at vende batterier.
Derefter spurgte Susanne, ind til mit ubehag i tal, omkring mit ubehag lå på daværende tidspunkt på 5-6 stykker, som en sugende fornemmelse i maven. Susanne spurgte ind til om, der var noget der kunne mit ubehag til at stige? jeg tænkte på den følelsesmæssige anklage, Amalie altid kommer med; at det altid er hendes lillesøster jeg holder med og ”selvfølgelig” derfor bedst kan lide. Det frustrerer mig meget, da det er Amalie, der bliver gjort mest for i denne familie. Så denne anklage fik mit ubehag til at stige til 8-9. Vi arbejdede derefter med mine irritationer, som bestod af flere følelsesmæssige aspekter, og på ganske kort tid faldt mit ubehag til 2-3 stykker og kunne derefter ikke komme op igen. Pludselig stod det mig klart, at det jo var mig selv der tillod Amalie at udsætte mig for disse irritationer og da det blev klart i min bevidsthed faldt min SUD til 0. Og irritationen kunne ikke reaktiveres på trods af gentagne forsøg.

Under selve behandlingen, lavede Susanne skiftevis sandwichsekvensen og traumesekvensen, (alt efter behov) samt dybe vejrtrækninger og GTL. Mens hun også under hele behandlingen bankede på mit smertepunkt – som hun efterfølgende bankede i 3 min. til jeg var rolig, fredfyldt og let.

Alt i alt vil jeg skyde på at behandlingen tog omkring 60-70 minutter.

Efter ovenstående behandling, har jeg følt mig utrolig let og afklaret med hensyn til mit ansvar for hvad jeg vil tillade. Denne afklaring og ro, kan kun smitte af på mit forhold til min datter (og vel også min omgangskreds i det hele taget) da jeg gennem denne TFT behandling er blevet meget bevidst om mit eget ansvar i forhold til min indre fred, lykke og ro.

Resultat: N/A

 
Category

2022 © Copyright | IFPF ApS | Ålborgvej 12, 4793 Bogø By | Tlf + 45 70 278 288 | kontor@mygind.dk | CVR/SE nr. 42220396