Type: Terapeut

Kategori: Angst

Kort beskrivelse: Angst

Beskrivelse af problem: Klienten skulle på campingferie, men var bange for at opholde sig i små lukkede rum - eks. telt og camp-let. Behandlingen kom imidlertid til at handle om angst for at ride!!

Behandling: Klienten kom til mig med problemet: " Jeg skal sove i telt eller cap-let, men jeg er bange for at være der!"

Jeg påbegyndte behandlingen på vanlig vis - men det var meget svært at få fokus/koncentration på problemet! SUD var på 8 - og der blev den uanset hvad jeg foretog mig - i omkring 20 minutter.

Pludselig siger klienten, at hun ikke kan koncentrere sig om behandlingen, for efter besøget hos mig skal hun ud og ride på sin hest - og det er hun bange for (hun er faldet af den for nylig)! Hun mener, hun slet ikke tør sætte sig op på den! Så tager vi hul på, at banke for angsten for at ride på hesten. SUD er 10, da vi starter - men i løbet af kort tid er den faldet til 2-3 stykker. Vi slutter behandlingen der.



Det var bare dejligt!

Resultat: Efter 2-3 timer får jeg en super-glad SMS fra klienten: "Jeg har redet på min hest - både i trav og galop - jeg er SÅ glad - TAK!"

Det var bare dejligt!

 
Category

2022 © Copyright | IFPF ApS | Ålborgvej 12, 4793 Bogø By | Tlf + 45 70 278 288 | kontor@mygind.dk | CVR/SE nr. 42220396