Type: Klient

Kategori: Angst

Kort beskrivelse: Angst

Beskrivelse af problem: Angst for at køre med hest i trailer.

Behandling:
Formålet med terapien var et forsøg på at bearbejde min angst for at køre med min datters hest i trailer til og fra et stævne i Herning.
Else og jeg blev enige om at prøve, om hun kunne fjerne min angst eller prøve at styre angsten, når den kom frem.
Else bad mig føle, hvor angsten sad i min krop, og jeg kunne lokalisere angsten til en knude i maven og i mine skuldre!
I forløbet blev jeg banket let forskellige steder i ansigtet samt på min ene hånd. Samtidig bad Else mig sige forskellige ting. Processen var følelsesmæssigt meget stærk. Det viste sig, at knuderne i skulder og mave langsomt forsvandt, hvilket var utroligt. Umiddelbart efter var jeg meget træt.

Op til weekenden, hvor jeg skulle køre med hesten, kunne jeg holde angsten på afstand ved at banke på mine hænder eller massere over brystet. Knuderne i maven og i skuldrene kom ikke igen!

Som en ekstra sejr: Jeg kørte med hesten i trailer, og turen gik godt.

Jeg vil lige nævne en anden lille episode, hvor Else hjalp min datter, Maria, med at fjerne ”ondt i maven”. Hun havde igennem længere tid haft ondt i maven uden at lægen kunne stille en diagnose.
Til et stævne havde Maria fået meget ondt i maven. Hun havde lige spist og havde tydeligvis ondt i maven. Vi sad og overværede stævnet og Else tog min Marias hånd, hvor hun gav banketerapi. Langsomt forsvandt mavepinen. Jeg kunne se hvordan Maria slappede af og hun fortalte selv at mavepinen var væk!

Afledt af mine oplevelser med tankefeltsterapi, må jeg erkende at det fungerer! Der er ingen tvivl om, at jeg vil prøve at bruge metoden igen, når jeg får brug for det.

Resultat: N/A

 
Category

2022 © Copyright | IFPF ApS | Ålborgvej 12, 4793 Bogø By | Tlf + 45 70 278 288 | kontor@mygind.dk | CVR/SE nr. 42220396