Type: Klient

Kategori: Fobier

Kort beskrivelse: Fobier

Beskrivelse af problem: Højdeskræk

Behandling: Generel beskrivelse af problemet:
Da jeg kom ind som klient hos Charlotte, var mit problem aggressivitet efter et cykelløb, men efter vi fik snakket om det fandt vi ud af, at der var mere f.eks. bange for højder. Så det er det vi har valgt at fokusere på i denne her omgang.

Beskrivelse af behandlingen:
Vi startede med at sætte os ned i stuen for at snakke, og fik på plads hvad vi skulle gøre. Vi begyndte med at sige nogle ting, som lød:
Selvom jeg er bange for højder, så elsker jeg og acceptere mig selv. Og så imens prikkede vi på nogle punkter på kroppen.

Resultat af behandlingen:
I starten var min rædsel for højder godt 8, men efterhånden som vi blev ved, kunne jeg mærke at min rædsel blev mindre og mindre, og efter, jeg tror det var 3 gange var den næsten væk og jeg kunne sidde og tænke på det uden og blive bange eller ræd på nogen måde.

Men vi skulle jo lige være helt sikre på, at rædslen var væk, så vi gik op på deres loft, og gik ud til et vindue som var ca. 3-4 meter fra jorden. Da vi havde prikket på punkterne en gang mere, kunne jeg gå helt ud til kanten og kigge ned uden at blive svimmel osv. Jeg var på nul. Det var virkelig rart at komme af med den frygt. Jeg syntes at behandlingen var en succes.

Resultat: N/A

 
Category

2022 © Copyright | IFPF ApS | Ålborgvej 12, 4793 Bogø By | Tlf + 45 70 278 288 | kontor@mygind.dk | CVR/SE nr. 42220396