Type: Klient

Kategori: Stress

Kort beskrivelse: Stress

Beskrivelse af problem: Stress

Behandling: Situation før:

Gennem mere end to år har jeg haft ondt i fødder og hænder. Når det bare var en let smerte, var det konstant værken i hænder og fødder. Når det var værst, føltes det, som om jeg gik på glasskår og det gjorde ondt bare at holde på en kuglepen. Desuden manglende føling med hvad mine hænder og fødder gjorde - de gjorde, som hjernen instruerede om, men jeg kunne ikke mærke det.

Situation nu - ultimo november 2008 - hvor jeg har været sygemeldt siden 21.10.08 og været til 3
TFT behandlinger
Stort set smertefri i hænder, og mine fødder er også på rette vej. Kan bl.a. stå stille i længere tid samme sted og kan cykle uden at det gør ondt i hænderne. Hertil kommer, at en masse tanker er dukket op og så småt bearbejdet. Er ved at trappe ud af smertestillende medicin.

Antagelig diagnose er stress.

Virkning af behandlinger:

Kombinationen af at jeg blev sygemeldt - og kroppen derved kom i frigear - og af TFT behandlingen, fik kroppen til at slappe yderligere af, samt fokuseringen på smerten, reducerede smerterne. Måske var smertereduktionen kommet, selvom jeg ikke havde modtaget TFT, men jeg tror på, at det er gået hurtigere p.g.a. TFT behandlingerne.

Det som jeg tror, har hjulpet mig mest i behandlingerne er samtalerne. Du evner at stille de rigtige spørgsmål, jeg føler, du ved hvad jeg snakker om og kan sætte dig ind i det. Super. Det, at man får snakket om tingene med den "udenforstående" og måske sat ord på nogle af ens tanker gør, at man får bearbejdet nogle ting, hvor man måske ellers bare ville "skøjte videre".
Ting og tanker, som det er nødvendigt at man får bearbejdet, hvis man skal komme helskindet igennem og fremskynder "helbredelsen".


PS. Min højdeskræk gennem mange år er nu også forsvundet, så nu kan jeg pudse vinduer uden at klamre mig til stige og vindueskarm.

Resultat: N/A

 
Category

2022 © Copyright | IFPF ApS | Ålborgvej 12, 4793 Bogø By | Tlf + 45 70 278 288 | kontor@mygind.dk | CVR/SE nr. 42220396