Type: Klient

Kategori: Stress

Kort beskrivelse: Stress

Beskrivelse af problem: Stress

Behandling: Jeg har fået to behandlinger af Gerda Jensen i forbindelse med, at jeg led af stess. Begge behandlinger foregik med en uges mellemrum og varede ca. 45 min.
Behandlingerne foregik ved at jeg sad tilbagelænet i en stol i en afslappet stilling, samtidig med at jeg fokuserede få at koncentrere mig, om de instrukser jeg modtog undervejs. Jeg kunne fra starten af behandlingerne fastsætte smertegraden (1-10) på et konkret sted, hvor jeg følte ubehag. Dette sted kunne gradvis flytte sig til andre kropsdele under behandlingen og graden af ubehaget aftog undervejs for til sidst helt at forsvinde. Sideløbende med at Gerda Jensen anvendte bankeslag benyttede hun ligeledes sætninger der relaterede til min stessproblematik. Det var brugen heraf der for mit vedkommende havde den mest mærkbare virkning, da hun under anden behandling forsøgsvis undlod dette, fik jeg ikke det samme udbytte af behandlingen.

Efter hver enkelt behandling, var jeg fysisk meget træt, men oplevede samtidig en større indre ro og energi. Jeg følte mig modsat tidligere bedre i stand til at overskue tingene og være i nuet. Derfor kan jeg anbefale denne behandlingsform til andre, som ligeledes lider af stress, da den er yderst effektiv.

Resultat: N/A

 
Category

2022 © Copyright | IFPF ApS | Ålborgvej 12, 4793 Bogø By | Tlf + 45 70 278 288 | kontor@mygind.dk | CVR/SE nr. 42220396